reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny każda z Was miała KTG ? mi ginekolog nic nie mówił.. A jak zapytałam to on że mogę iść do szpitala i tam.zrobic 🤔🤔🤔
Koleżanka miała dopiero robione w dniu porodu i zastanawiam się czy jest sens iść wcześniej..
Ktg robi się od 35 tygodnia ciazy 😊 srednio dwa lub raz w tygodniu. Ja juz mialam 3 ktg i nastepne pewnie jutro na oddziale
Tak, ja od 36tego tygodnia mam dwa razy w tygodniu robione. W szpitalu, w ktorym przyjmuje moja gin. Tam ze wszystkimi ciazami taka praktyka.

reklama
Wiesz, Ty jesteś w o tyle lepszej sytuacji że to twoje drugie dziecko i masz już doświadczenie. Ja się cieszę że miałam salę z inną dziewczyna, która miała już drugie dziecko. Mogłam się jej poradzić we wszystkim, bo jej to tak sprawnie wszystko szło a ja jak z jajkiem się obchodziłam [emoji38]
Ja z tego samego powodu wolalabym lezec z kims :) i byle miala urodzone przede mna 😁

Ja mam taki grubszy zimowy, niby tylko przejście do samochodu. Ale jakoś sobie nie wyobrażam z takim maluszkiem na taki mróz 😱 ale trafilysmy na zimę🌨️ ja mam stres że napada tak dużo śniegu że nie dojedziemy do szpitala🙈
Też o tym dziś pomyślałam jak zobaczyłam grubą warstwę śniegu... na balkonie i tą białą, rozkopaną ulicę przed blokiem 😭

Dzisiaj się ważyłam i wróciłam do wagi przed ciąża- 74 kg. Spadłam 12 kg [emoji1]
Ja szybko! 😍 A powiedz, jak wygląda brzuch? Wchłania się coś? Bo ja mam wizję, że jak już brzuch przestanie być "ciążowy", to ta skóra będzie wisieć jak po nieudolnym zrzuceniu 50kg 😭

U mnie dzisiaj mega spadek sił. Jakbym miała rodzic to chyba bym się polozyla i powiedziała że nie dam rady bo to nie moj dzień;D pogoda tragiczna, sjieg sypie od rana, zimno. Cisnienie słabe a ja mega niewyspana i zmeczona.
Właśnie tak się zastanawiam, czy organizm jest na tyle ogarnięty, że pozwoli mi się wyspać jak już będzie ten czas, czy nagle, w dzień po nieprzespanej nocy jak mi się palcem nie będzie chciało ruszyć, się zacznie :o

W tej chwili wygląda jakbym była w czwartym miesiącu, ale mam nadzieję że zniknie [emoji16]
Ja szybko! [emoji7] A powiedz, jak wygląda brzuch? Wchłania się coś? Bo ja mam wizję, że jak już brzuch przestanie być "ciążowy", to ta skóra będzie wisieć jak po nieudolnym zrzuceniu 50kg [emoji24]

reklama
Do góry