reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem

reklama
Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem
Ja planuje na sierpień albo czerwiec . Obiad w lokalu z impreza. Czyli imprezowe chrzciny. Robiliśmy tak dla starszej i nie wyobrażam sobie inaczej.

No teraz juz puszczaja te obostrzenia :) ja narazie nie mysle o chrzcinach

Mój mąż chce chrzcić małego jeszcze w maju bo nie wiadomo jak będzie z obostrzeniami. W czerwcu i lipcu przyszła chrzestna nie może, a mąż uważa, że dziecko trzeba ochrzcić szybko po narodzinach. Chrzciny plus obiad/ciasto w domu. Ja jeszcze myślę bo jakoś w domu się zmieścimy tylko kto ma gotować dla tych ludzi o_O

Mój mąż chce chrzcić małego jeszcze w maju bo nie wiadomo jak będzie z obostrzeniami. W czerwcu i lipcu przyszła chrzestna nie może, a mąż uważa, że dziecko trzeba ochrzcić szybko po narodzinach. Chrzciny plus obiad/ciasto w domu. Ja jeszcze myślę bo jakoś w domu się zmieścimy tylko kto ma gotować dla tych ludzi o_O
U mnie maz stwierdzil ze w domu za duzo zachodu a do lokalu sie idzie na gotowe;D

dziewczyny u waszych dzieci glowka jest już stabilna ? U mnie mala 11 tygodni i jakos ma problem sie ustabilizowac. Nawet jak się rozglada to szyja czasem jeszcze jak galaretka ;P za to rece i nogi tak szybko się ruszają;D

My Chrzciny chcemy robić w lokalu w sierpniu. Też nie można się tak izolować, ja praktycznie siedzę z dzieckiem w domu, raz w tygodniu zakupy w Biedronce i miałam covida miesiąc temu. Gdzie w ciąży wszędzie było mnie pełno.

reklama
My już po chrzcinach. Synek skończył 2 miesiące jak chrzciliśmy. Zrobiliśmy obiad w domu dla najbliższej rodziny. W życiu bym się tego nie podjęła gdyby nie pomoc sióstr. Większość jedzenia zamówiliśmy. Sami robiliśmy dekoracje i wyszło lepiej niż bym pomyślała :D fajnie wyglądają i nie są drogie balony z imieniem :)

Załączniki

• 20210417_195724.jpg
    20210417_195724.jpg
    995,5 KB · Wyświetleń: 88
  • 20210417_195735.jpg
    20210417_195735.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 86
Do góry