Ha ha ja ten linomag też miałam w koszyku wczoraj i wpadłam na ten wpis właśnie i zrezygnowałamJa się zaopatrzyłam w dwa:
MomMe Ochronny parasol od słonka
i
Hipp Babysanft Roll-on ochronny ten jest fajny bo mój nie znosi być smarowany a to jest w kulce
wyboru dokonałam na podstawie opisu i rekomendacji Pana Tabletki
wcześniej miałam Linomag ale jak przeczytałam że ma składnik ropy naftowej to wywaliłam![]()
Wybieramy filtry przeciwsłoneczne na lato 2025 - dla dzieci (i całej reszty). - Pan Tabletka
Wybieramy filtry przeciwsłoneczne na lato 2024 dla dzieci i nie tylko. Jak wybrać w tym gąszczu produktów? Pomoże Ci ten wpis.pantabletka.pl
![]()
reklama
Ja się dużo wcześniej zaopatrzyłam bo od czerwca przez całe lato będziemy nad morzem. Ja kupowałam na Amazonie. wcześniej były w rosmannie nie wiem jak teraz. MOM jest stosunkowo drogi ale używam innych serii więc kupiłam i ten, jest bardzo wydajny dlatego polecam nakładać mało. ja nawet jak sobie smaruje to nadmiar zdejnujeHa ha ja ten linomag też miałam w koszyku wczoraj i wpadłam na ten wpis właśnie i zrezygnowałamzamówiłam właśnie ten ochronny parasol i jeszcze zastanawiam się nad kremem do twarzy HiPP, ale nie podali składu, to jest jakiś krem sprowadzany z Niemiec, nigdzie poza tą jedną aukcją na Allegro go nie widziałam
A jak się rozsmarowuje ten ochronny parasol?
![]()
Gdzie będziecie nad morzem?Ja się dużo wcześniej zaopatrzyłam bo od czerwca przez całe lato będziemy nad morzem. Ja kupowałam na Amazonie. wcześniej były w rosmannie nie wiem jak teraz. MOM jest stosunkowo drogi ale używam innych serii więc kupiłam i ten, jest bardzo wydajny dlatego polecam nakładać mało. ja nawet jak sobie smaruje to nadmiar zdejnuje![]()
Maluszek001
Fanka BB :)
Też chciałam ale nie byłoNo ja właśnie chce w spayu
Łeba całe 3 msGdzie będziecie nad morzem?![]()
Maluszek001
U nas dzisiaj prawie wcale wiatru nie ma 

Maluszek001
Zazdrość to podobno pierwszy stopień do piekła, ale kurcze... Zazdroszczę!Łeba całe 3 msM laz pracuje zdalnie, ja na macierzyńskim po.co mam siedzieć w betonie.
G
gość _199
Gość
T
U nas też ciepelko na szczęście.
Ale masz ładny wózek.U nas dzisiaj prawie wcale wiatru nie ma![]()
U nas też ciepelko na szczęście.
reklama
U mnie wiatr wieje taki ze lep urywaGondolą gardzi, w nosidełku też dzisiaj jej źle, może spacerówka pomożeczy tylko u mnie tak ten wiatr wieje jak głupi? Raz ciepło, że aż masakra, a raz chłodno
![]()