U nas mloda ostatnio tez odrzucila wszystkoe smoczki, wypluwa je od razu
Ale chyba juz jej nie bede wciskac ma sile, kiedys tak bo za bardzo sie do cyca przysysala, teraz juz nie ma takiej potrzeby to i ja nie bede jej uczyc na sile zeby pozniej oduczac.
reklama
I masz racje. Sjoro nie chce to nie. Latwiej bedzue potem U mnie smok teraz tylko do usypiania.. a tak to juz zabawa raczkami lub gryzaki ida w ruchU nas mloda ostatnio tez odrzucila wszystkoe smoczki, wypluwa je od razuAle chyba juz jej nie bede wciskac ma sile, kiedys tak bo za bardzo sie do cyca przysysala, teraz juz nie ma takiej potrzeby to i ja nie bede jej uczyc na sile zeby pozniej oduczac.
G
gość _199
Gość
Wiadomo czasem trzeba, ale widać że niektóre dzieci siedzą ciągle w nosie z telefonem, mnie to przeraża. Jak ja słyszę, że koleżanka musi na komunie kupic chrześnicy laptopa, to byłam w szoku. W życiu bym nie pozwolila żeby 9 letnie dziecko miało na własność laptopa.Hahaha. Moja młoda w życiu miala nie dotknąć telefonu, co się okazało niestety nie prawdaratuje nas w sytuacjach awaryjnych. Jak dostanie raz za 3 miesiace to też wygląda jak zombie
![]()
Nooo, niektóre dzieci sa uzależnione. My dajemy bardzo mało i widać jak to uzależnia.... U nas jutro dają dziadkowie wnuczce laptopa na komunieWiadomo czasem trzeba, ale widać że niektóre dzieci siedzą ciągle w nosie z telefonem, mnie to przeraża. Jak ja słyszę, że koleżanka musi na komunie kupic chrześnicy laptopa, to byłam w szoku. W życiu bym nie pozwolila żeby 9 letnie dziecko miało na własność laptopa.
Mikstura
Fanka BB :)
No dokładnie. Wiadomo, różne są dzieci, trzeba posprzątać, czy obiad ugotować, ale dziecko jadące w wózku z telefonem? Serio? To po co ten spacer, bo nie rozumiem. Tak jak smok, niektórzy to te smoki wciskają tylko dziecko buzię otworzy. Moja kuzynka w basenie ze smokiem pływała jak miała ze dwa lata. No ludzie. Co jej się w tym basenie działo, że musiała smoka mieć? Dlatego ja chciałam, żeby Ida smoka nie miała, ale ten kciuk jeszcze gorszyWiadomo czasem trzeba, ale widać że niektóre dzieci siedzą ciągle w nosie z telefonem, mnie to przeraża. Jak ja słyszę, że koleżanka musi na komunie kupic chrześnicy laptopa, to byłam w szoku. W życiu bym nie pozwolila żeby 9 letnie dziecko miało na własność laptopa.
G
gość _199
Gość
W basenie ? Masakra...No dokładnie. Wiadomo, różne są dzieci, trzeba posprzątać, czy obiad ugotować, ale dziecko jadące w wózku z telefonem? Serio? To po co ten spacer, bo nie rozumiem. Tak jak smok, niektórzy to te smoki wciskają tylko dziecko buzię otworzy. Moja kuzynka w basenie ze smokiem pływała jak miała ze dwa lata. No ludzie. Co jej się w tym basenie działo, że musiała smoka mieć? Dlatego ja chciałam, żeby Ida smoka nie miała, ale ten kciuk jeszcze gorszyStarsza córka miała smoka do 10 mca, jak zaczęła ząbkować to odrzuciła smoka, z tym, że ona miała tylko do usypiania w domu.
zgredzus
Tak my mamy takie i takie. Zaakceptował silikonowego [emoji2]
U mnie dzis próba z difraxem i ciągnąć ciagnie ale wypada jej często z buzi ;po zobaczymy moze się przyzwyczai. A jak nie to wrócę do bibsa tyle ze z silikonu. Ma ktoras z was tego silikonowego ? Przyjął się jak kauczukowy bibs ?
A ten silikonowy jest taki sam jak kauczuk czy troche się rozni rozmiarem ?Tak my mamy takie i takie. Zaakceptował silikonowego [emoji2]
zgredzus
Taki sam
A ten silikonowy jest taki sam jak kauczuk czy troche się rozni rozmiarem ?
reklama
zgredzus
Szary dopiero wyciągnięty do wyparzenia