reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Podziwiam Cię, jesteś super dzielna mamą!
Prawda, szacun !
jak każda z Was😘
najbardziej przykre jest ze więcej się ma wsparcia od obcych ludzi. moja teściowa wymyśliła kazała mojemu M mnie pilnować bo może krzywdę małemu robię 🤬 bo nic nie dzieje się bez przyczyny walnięta baba. no i przynajmniej pół roku mam ja z głowy 😱🥲

jak każda z Was😘
najbardziej przykre jest ze więcej się ma wsparcia od obcych ludzi. moja teściowa wymyśliła kazała mojemu M mnie pilnować bo może krzywdę małemu robię 🤬 bo nic nie dzieje się bez przyczyny walnięta baba. no i przynajmniej pół roku mam ja z głowy 😱🥲
Tragedia z niektórymi ludźmi jest, naprawdę. Na szczęście moja rodzina i faceta tak samo jest w miarę spoko, tylko u niego ciągle pytają o ślub, chrzciny i tym podobne, a my się nie garniemy do tego, ja nawet nie mam bierzmowania.

Nie przejmuj się teściowa, skup się na swojej najbliższej rodzinie i przede wszystkim na małym bąblu, szkoda sobie psuć nerwy, dziecko też takie rzeczy odczuwa. Teściowa inaczej by gęgała gdyby sama musiała zmierzyć się z takimi wyzwaniami 🤭

A ja mam te zwykle bibsy od poczatku i mi nie puchna, chociaz synek duzo ich nie uzywa-w zasadzie tylko wieczorem przy zasypianiu, a tak to sam nie lubi i wypycha jezykiem. Innych tez nie akceptuje.

jak każda z Was😘
Z rodziną tylko na zdjęciu dobrze sie wychodzi😈

jak każda z Was😘
O matko, u mnie byłaby już skreślona.. jak tak można powiedzieć

jak każda z Was😘
Pffff mam nadzieje ze Twój mąż ją dojechał 😡😡😡

Tragedia z niektórymi ludźmi jest, naprawdę. Na szczęście moja rodzina i faceta tak samo jest w miarę spoko, tylko u niego ciągle pytają o ślub, chrzciny i tym podobne, a my się nie garniemy do tego, ja nawet nie mam bierzmowania.

Nie przejmuj się teściowa, skup się na swojej najbliższej rodzinie i przede wszystkim na małym bąblu, szkoda sobie psuć nerwy, dziecko też takie rzeczy odczuwa. Teściowa inaczej by gęgała gdyby sama musiała zmierzyć się z takimi wyzwaniami 🤭
Lepiej bym tego nie ujęła !

Piękna niedziela 🤭 rano trening zrobiony, drzemka zaliczona, obiad zrobiony i zjedzony i zapakowany na jutro , a do tego porwała mnie kuchnia i zrobiłam bulion na kolejne dni i szesnaście muffinek jogurtowych z nadzieniem wiśniowym 🤤 🧁

reklama
Piękna niedziela 🤭 rano trening zrobiony, drzemka zaliczona, obiad zrobiony i zjedzony i zapakowany na jutro , a do tego porwała mnie kuchnia i zrobiłam bulion na kolejne dni i szesnaście muffinek jogurtowych z nadzieniem wiśniowym 🤤 🧁
A co zrobiłaś z dzieckiem? 😂 Moja panna kolejny dzień chce być noszona, a drzemać tylko na mnie

Do góry