marta18691
Fanka BB :)
Dobre okreslenieMój ma zawsze na maksa ubranka pogniecione, jak ma taki materiał, że nie trzeba prasować to nie prasuję, ale na ogół wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre okreslenieMój ma zawsze na maksa ubranka pogniecione, jak ma taki materiał, że nie trzeba prasować to nie prasuję, ale na ogół wyglądają jak psu z gardła wyciągnięte.
Moj to lubi i za wlosy zlapac i za ubrania mojePlusy i minusy dłuższych włosów![]()
Może był zmęczony/śpiący? Moja też czasem płacze i wtedy próbuje nosić, klade na mate, zabawiam itp i czasami nic nie pomaga tylko właśnie łóżeczko, bo ma w tym momencie ochotę na drzemkęczy Wasze maluszki mają potrzebę pobyć same?
mój mega płakał kurde no wszystko robiłam tuliłam, kolysalam i wreszcie położyłam do łóżeczka było jeszcze yyy takie warknięcie na mnie więc usiadłam nieopodal łóżeczka w fotelu do karmienia patrzę za 2 min a ten śpi...no ja nie wiem jak to możliwe
moje dziecko chyba ma mnie dosyć!![]()
Pięknie wygląda <3 ma identycznego irokeza jak mój synekTaka duża jestem![]()
Ale ona ślicznaTaka duża jestem![]()
jaka ślicznaTaka duża jestem![]()
No u mnie gole stopki to podstawajaka ślicznai jaka czuprynka
PS widzę że Ty również nie przegrzewasz mój cały dzień w bodziaku wczoraj po domu. oczywiście dobrze radzący że przeziębie dziecko
![]()
Ale to będzie mała agentka, ślicznaTaka duża jestem![]()