reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Leci ten czas starsznie szybko 😱
Szybko, szybko... Ja już powoli zaczynam zapominać jak to było w 1szym miesiącu, próbowałam sobie przypomnieć dokładnie jak wyglądał młody i jakie dźwięki wydawał bo kojarzę że się śmialiśmy z niego, że pterodaktyl 🤣 i jakoś już nie mogę nic skojarzyć 🤷

Szybko, szybko... Ja już powoli zaczynam zapominać jak to było w 1szym miesiącu, próbowałam sobie przypomnieć dokładnie jak wyglądał młody i jakie dźwięki wydawał bo kojarzę że się śmialiśmy z niego, że pterodaktyl 🤣 i jakoś już nie mogę nic skojarzyć 🤷
Ha ha ja pamiętam tylko, że pierwsze dni martwiliśmy się, że wciąż śpi, a potem to już wieczny ryk (z głodu), nie prędko ogarnęliśmy też, że można dać smoczek 🙉🤦‍♂️ a no i pamiętam okropny ból brzucha i tą bezsilność jak nie mogłam wstać z łóżka 😔

byłam dzisiaj w parku Świadkiem szokującej sytuacji. Kobieta dała dziecku swojemu Klapsa tak zwanego dla oprzytomnienia tak go nazwała. Z Grona kobiet które siedziały na ławeczkach i mocno zbulwersowały się sytuacją Podeszła inna kobieta i dała Klapsa w tyłek tej kobiecie która uderzyła swoje dziecko. akcja była niezła normalnie wrzaski krzyki i strasznie policja 😱😱😱

Ja to chyba Przesadzam bo codziennie to przynajmniej kilkanaście fotek robię i jakieś filmiki. Matka ma obsesje😂🤪. A jeszcze z mężem kupiliśmy dziennik momentów jego życia i wypełniam go🥰 Będzie miał ubaw jak dorośnie.

byłam dzisiaj w parku Świadkiem szokującej sytuacji. Kobieta dała dziecku swojemu Klapsa tak zwanego dla oprzytomnienia tak go nazwała. Z Grona kobiet które siedziały na ławeczkach i mocno zbulwersowały się sytuacją Podeszła inna kobieta i dała Klapsa w tyłek tej kobiecie która uderzyła swoje dziecko. akcja była niezła normalnie wrzaski krzyki i strasznie policja 😱😱😱
No i dobrze ! Pewnie jeszcze ją straszyła policją, bo ja uderzyła, a dziecko można. Bo to przecież własność 😡😡😡

No i dobrze ! Pewnie jeszcze ją straszyła policją, bo ja uderzyła, a dziecko można. Bo to przecież własność 😡😡😡
Tak właśnie było. Najpierw krzyczała na to dziecko żeby się zamknął ani się cały czas drze. A potem cytuje uprzedzam cię że dostaniesz Klapa. co za masakra po co jej te dzieci a miała 3🙄🤷🏻‍♀️

reklama
Tak właśnie było. Najpierw krzyczała na to dziecko żeby się zamknął ani się cały czas drze. A potem cytuje uprzedzam cię że dostaniesz Klapa. co za masakra po co jej te dzieci a miała 3🙄🤷🏻‍♀️
Mogła wezwać policję, tamta za klapsa nic by nie miała, a matka roku by miała kłopoty za znęcanie się nad dzieckiem. Nie znoszę ludzi, którzy biją dzieci, mnie nikt w życiu nie uderzył.

Do góry