reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

🥵

Załączniki

• Screenshot_2021-06-24-22-52-12-017_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-06-24-22-52-12-017_com.facebook.katana.jpg
    209,1 KB · Wyświetleń: 85
  • Screenshot_2021-06-24-22-51-50-814_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-06-24-22-51-50-814_com.facebook.katana.jpg
    292,6 KB · Wyświetleń: 84
  • Screenshot_2021-06-24-22-51-46-270_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2021-06-24-22-51-46-270_com.facebook.katana.jpg
    364,3 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Ehh dziewczyny brałam urofuragine, nie wiedziałam że nie można przy kp. Boje się teraz o małego.
A mówiłam w aptece że karmie i powiedziała, że można to brać.

No bardzo, ale przeraża mnie skala tego wszystkiego, ciągle upały i nagle takie burze... U nas na dzielni nie tylko deszcz, ale też grad wielkości orzechów włoskich, aż mi dziecko z drzemki wybudził. W Czechach dopiero co dzisiaj przeszło tornado, zniszczenia ogromne. Katastrofa klimatyczna dzieje się na naszych oczach. 🥺
No u nas burza była i padało kilka godzin😁plus taki nie muszę kwiatków podlewać🤣jeśli chodzi o te tornada i wogole zniszczenia w Polsce to jest masakra klimat tam się zmienia kiedyś tego nie było😡

Moj maz juz basen z kulkami chce kupić. Chcę mi zamienić mieszkanie w plac zabaw 😂😂
Jak mi jest przykro, że nie mam miejsca na takie rzeczy w domu 😐 chyba pora rozglądać się za czymś większym 🙈 ogólnie mieszkamy teraz w mieszkaniu mojego wuja, w którym kiedyś mieszkali w 6 osób 😮 a my się w trójkę już nie miescimy 😅

Ehh dziewczyny brałam urofuragine, nie wiedziałam że nie można przy kp. Boje się teraz o małego.
A mówiłam w aptece że karmie i powiedziała, że można to brać.
Nie martw się, są lepsze leki ale ten uznaje się za w miarę bezpieczny w trakcie kp ma kategorie L2, daj tylko maluszkowi probiotyk. Następnym razem lepiej skonsultuj się z lekarzem :)

Jak mi jest przykro, że nie mam miejsca na takie rzeczy w domu 😐 chyba pora rozglądać się za czymś większym 🙈 ogólnie mieszkamy teraz w mieszkaniu mojego wuja, w którym kiedyś mieszkali w 6 osób 😮 a my się w trójkę już nie miescimy 😅
Jak to mój ojciec mowi,, ciesz się ze na lep ci nie pada,, 😂😂😂ja z rodzicami i 2 rodzeństwa mieszkaliśmy w 47 m. 3 pokoiki. I wydawało mi się duże 😀

Nie martw się, są lepsze leki ale ten uznaje się za w miarę bezpieczny w trakcie kp ma kategorie L2, daj tylko maluszkowi probiotyk. Następnym razem lepiej skonsultuj się z lekarzem :)
Dopadło mnie to późnym wieczorem, do rana bym chyba umarła, ale już odstawiłam. Na szczesci przy okazji wszystko przeszło.

reklama
Do góry