reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
my po spacerze przechodziliśmy koło szkoły podstawowej 😱powiem Wam że niektórym rodzicom to cegłówka na głowę chyba spadła 😂 dzisiaj zakończenie roku ojciec z dziadkiem odbierają dziewczynkę czerwony pasek dziadek to idziemy na lody za takie świadectwo a ojciec mogłoby być lepiej czemu tylko 3 szóstki 🙄 a na lody to ja nie mam czasu do pracy muszę jechać omg 🤦🏻‍♀️ a ona taka smutna 🥺 żal mi jej.

To jest masakra. A później dziwić się, że są depresję i samobójstwa wśród dzieci, jak zawsze rodzic nie zadowolony
my po spacerze przechodziliśmy koło szkoły podstawowej [emoji33]powiem Wam że niektórym rodzicom to cegłówka na głowę chyba spadła [emoji23] dzisiaj zakończenie roku ojciec z dziadkiem odbierają dziewczynkę czerwony pasek dziadek to idziemy na lody za takie świadectwo a ojciec mogłoby być lepiej czemu tylko 3 szóstki [emoji849] a na lody to ja nie mam czasu do pracy muszę jechać omg [emoji2358] a ona taka smutna [emoji3064] żal mi jej.
U nas podobnie
IMG_20210625_130329.jpeg

To jest masakra. A później dziwić się, że są depresję i samobójstwa wśród dzieci, jak zawsze rodzic nie zadowolony
U nas podobnieZobacz załącznik 1287244
no nie masakra 🤦🏻‍♀️

słodziak ten Twój 😍 a jaki duży też widzę zaraz z gondoli wyjdzie😂
widzę czerwona kokardka jest ja odczepiłam za duże napięcie w szyi ma😕
i pieluszka pod główka jak u mnie 😂 jak go kładę na brzuchu zawsze obrzyga 😂😂😂

reklama
Do góry