Trochę mu się wycierają, ale jak u mnie na głowie, włosów wciąż pełnoPiękne ma loczki, to prawda. A nic mu się nie wycieraja?U nas dalej z tyłu łysy placek
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę mu się wycierają, ale jak u mnie na głowie, włosów wciąż pełnoPiękne ma loczki, to prawda. A nic mu się nie wycieraja?U nas dalej z tyłu łysy placek
![]()
nie ale dostałam z wózkiemWierzycie w te uroki?
Powiem Ci moja Kinga ma jeszcze ciemieniuche gdzieniegdzie no to wogole nie chciało schodzić mały też ma i będę musiała zaś zacząć to znowu robicywłaśnie się zastanawiam to przez ciemieniuche czy może te olejki na nią
no niby do 2 r.ż może tak być ale co potem?
To będziesz z mopem w ręku i przed nim czyściła podłogę żeby nic nie wziąłnie ale dostałam z wózkiem
potem się dowiedziałam co to znaczy
a teraz i tak nie zawieszę bo napięcie a po drugie mały wszystkie co wpadnie do ręki to do buzi
kupiłam takie plastry na meszki komary itd przykleiłam przy stopach na wózku ja patrzę a on już w rękach ma i do buzi
nie wiem co to będzie jak zacznie raczkować chyba z chaty wszystko wywalę![]()
Wierzycie w te uroki?
Ja tam trochę wierzę. Moja wredna ciotka jak widziala Hanie na drugi dzień taka maruda!!! Masakra!Nie, ja tak wózek po rodzinie odkupiłam i w sumie podobała mi się to została [emoji23]
Ja tam trochę wierzę. Moja wredna ciotka jak widziala Hanie na drugi dzień taka maruda!!! Masakra! [emoji23]
SuperUdało sięścięłam z 10 cm masakra! Hania przy suszeniu zasnela
wytrzymala 3.5 h !!
Jakie te nasze dzieci były maluśkie!Zdjęcie z pierwszego spaceru![]()