Michalina_25
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam, miałam, a chciałam [emoji23][emoji23][emoji23]Udało się [emoji3]ścięłam z 10 cm masakra! Hania przy suszeniu zasnela [emoji23] wytrzymala 3.5 h !!
Dziewczyny, a przy rozszerzeniu diety to będziecie dawać papki czy raczej blw?
Chyba jej troche nie wyszłoSuper, z jakiego koloru robiłaś to cudo. Bo uwaga u mnie miała być poprawia sombre i ochłodzenie, ale fryzjerce nie wyszło. Ma szczęście, że akurat w takim kolorze się kiedyś dobrze czułam.Mam, miałam, a chciałam![]()
![]()
![]()
Blw raczejDziewczyny, a przy rozszerzeniu diety to będziecie dawać papki czy raczej blw?
ja raczej papkiDziewczyny, a przy rozszerzeniu diety to będziecie dawać papki czy raczej blw?
Chyba jej troche nie wyszło [emoji85][emoji85]
Blw raczej
One i tak za jakiś czas się spiorą, więc będziesz mogła poprawićMąż się tylko zapytał jak wróciłam, to chciałaś ale słuchaj 2h w domu mnie nie było tylko
ładnie Ci w tych ciemniejszychSuper, z jakiego koloru robiłaś to cudo. Bo uwaga u mnie miała być poprawia sombre i ochłodzenie, ale fryzjerce nie wyszło. Ma szczęście, że akurat w takim kolorze się kiedyś dobrze czułam.Mam, miałam, a chciałam [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1287339Zobacz załącznik 1287344Zobacz załącznik 1287345
Mieszanie. Na samym początku zblendowane wszystko po jednym składniku, żeby łapał powoli smaki itp. a później powolutku blwDziewczyny, a przy rozszerzeniu diety to będziecie dawać papki czy raczej blw?