Ja tez, to połączenie brokuł z bratem i marchew z kalafiorem mu bardzo smakuje. A ostatnio podałam jabłuszko i nie był zachwyconyJa tak podowalam bo kupowałam te bio i np był brokuł z batatem, albo kalafior z marchewka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez, to połączenie brokuł z bratem i marchew z kalafiorem mu bardzo smakuje. A ostatnio podałam jabłuszko i nie był zachwyconyJa tak podowalam bo kupowałam te bio i np był brokuł z batatem, albo kalafior z marchewka![]()
U mnie to jest standard-codziennie budzi sie miedzy 4 a 5 rano, zjada butle i do 10 nie spi. Pozniej jakies turbo drzemki w ciagu dnia 3 x 15 minut i to wszystko. Ale chodzi spac wczesnie ok 20. I za nic nie daje rady wytrzymac dluzejBoże co za tragiczna noc, a on od 5 nie śpi i szaleje.
Jeszcze wczoraj wyszłam i musialam zaraz wracać. Przebudził się ok 23 i nie chciał na butelce usnąć
Dokladnie tak samo, chociaz moj wciaga juz caly sloik na raz, wiec pewnie nam sie to zmieni. Jablko i gruszka mu nie smakuja, a warzywa tak.Ja staram się podawać dwa dni jedno warzywo. Kolejne dwa drugie. I tak ciągnę. Myślę że po dwóch dniach spokojnie by nastąpił bol brzuszka itp gdyby było coś nie tak
Ja właśnie kupilam kaszkęDokladnie tak samo, chociaz moj wciaga juz caly sloik na raz, wiec pewnie nam sie to zmieni. Jablko i gruszka mu nie smakuja, a warzywa tak.
Olga widzę nerwyU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
U mnie non stopU was tez gnojki podczas snu sie wkolo przekrecaja na brzuch i wrzeszxza? Powiedzcie ze to mija;F
Nerwy nie ;D bardziej niewyspanie i zniecierpliwienie ;p moj maly " gnojek " rozbraja mnie każdym swoim uśmiechem mimo ze jest teraz tak niedobra ze nie wiem ;D czekam etapu kiedy zacznie sie przewracać na plecy z brzucha bo noce wyglądają ze nie spie tylko przewracam ja na plecy ;DOlga widzę nerwymija, mój już się nie drze, po prostu śpi na tym brzuchu
![]()