Pomieszały mi się szczepienia. Dziś dostala 6w1 i rotawirusy. Na rok dopiero dostanie pnemokokiPnemokoki mamy w sierpniu więc jeszcze nie wiem czym zaszczepimy.
reklama
zgredzus
Fanka BB :)
Polecany jest doidy dla takich Malców.
Co do bidonów dzisiaj bylam z mloda u logopedy. Mówi, że najlepiej od razu kubeczek zwykły plastikowy może być od pół roku. Bidony mniejsze zło niż niekapki. Taki mały edit[emoji3]bo dziś ciągnęłam temat. W domu kubeczek [emoji3]
No wiem wiem, Ja będę dawac zwykły niech się uczy życiaPolecany jest doidy dla takich Malców.

Mikstura
No właśnie mi mówiła logopeda to samoCo do bidonów dzisiaj bylam z mloda u logopedy. Mówi, że najlepiej od razu kubeczek zwykły plastikowy może być od pół roku. Bidony mniejsze zło niż niekapki. Taki mały editbo dziś ciągnęłam temat. W domu kubeczek
![]()
G
gość _199
Gość
W dzisiejszych czasach to nic te dzieci nie mogą 

Będę w weekend robiła sama młodemu sloiczki, bo już zaczyna super jeść

Będę w weekend robiła sama młodemu sloiczki, bo już zaczyna super jeść

Bd wekować?W dzisiejszych czasach to nic te dzieci nie mogą
Będę w weekend robiła sama młodemu sloiczki, bo już zaczyna super jeść![]()
KarolinaAnna.K
W ulotce Rotatequ jest informacja, że "Zaleca się, aby trzydawkowy cykl szczepień podać przed ukończeniem 20.–22. tygodnia życia.24 tygodnie ma, 5 go kończy 6 msc. Przychodnia mi powiedziała, że oni nie miga dac bo rekomendacja sanepidu do 24 tyg. Dzwonię do sanepidu, i mowie ze jeszcze ma 24 tyg i ma być zaszczepiona... I tylko dlatego mi pozwoliła bo nie ma skończonego 6 msc.... Ale masakra dosłownie.. Pierdolnieci
W razie konieczności trzecią (ostatnią) dawkę można podać przed ukończeniem 32. tygodnia życia".
My będziemy mieć w 24 tygodniu przez brak terminów :/
reklama
Mikstura
U nas tak samo. U mnie pewnie zaszczepią, u nas w ogóle nie patrzą na to mam wrażenieW ulotce Rotatequ jest informacja, że "Zaleca się, aby trzydawkowy cykl szczepień podać przed ukończeniem 20.–22. tygodnia życia.
W razie konieczności trzecią (ostatnią) dawkę można podać przed ukończeniem 32. tygodnia życia".
My będziemy mieć w 24 tygodniu przez brak terminów :/