reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dzis mam mega dzien. Mloda pozwolila okna pomyc, dom posprzątany, dzem zrobiony w sloiki i ogóreczki tez.. jeszxze troche podwórko ogarnięte jak spala:D ale nogi w tylek wchodza;D

Co do bidonów dzisiaj bylam z mloda u logopedy. Mówi, że najlepiej od razu kubeczek zwykły plastikowy może być od pół roku. Bidony mniejsze zło niż niekapki. Taki mały edit😀bo dziś ciągnęłam temat. W domu kubeczek 😀

Co do bidonów dzisiaj bylam z mloda u logopedy. Mówi, że najlepiej od razu kubeczek zwykły plastikowy może być od pół roku. Bidony mniejsze zło niż niekapki. Taki mały edit😀bo dziś ciągnęłam temat. W domu kubeczek 😀
No właśnie mi mówiła logopeda to samo :) Że bidon tylko na spacery. Ja też będę zwykły dawać :)

W dzisiejszych czasach to nic te dzieci nie mogą 🤣🤣

Będę w weekend robiła sama młodemu sloiczki, bo już zaczyna super jeść 😁

24 tygodnie ma, 5 go kończy 6 msc. Przychodnia mi powiedziała, że oni nie miga dac bo rekomendacja sanepidu do 24 tyg. Dzwonię do sanepidu, i mowie ze jeszcze ma 24 tyg i ma być zaszczepiona... I tylko dlatego mi pozwoliła bo nie ma skończonego 6 msc.... Ale masakra dosłownie.. Pierdolnieci
W ulotce Rotatequ jest informacja, że "Zaleca się, aby trzydawkowy cykl szczepień podać przed ukończeniem 20.–22. tygodnia życia.
W razie konieczności trzecią (ostatnią) dawkę można podać przed ukończeniem 32. tygodnia życia".
My będziemy mieć w 24 tygodniu przez brak terminów :/

reklama
W ulotce Rotatequ jest informacja, że "Zaleca się, aby trzydawkowy cykl szczepień podać przed ukończeniem 20.–22. tygodnia życia.
W razie konieczności trzecią (ostatnią) dawkę można podać przed ukończeniem 32. tygodnia życia".
My będziemy mieć w 24 tygodniu przez brak terminów :/
U nas tak samo. U mnie pewnie zaszczepią, u nas w ogóle nie patrzą na to mam wrażenie 😂

Do góry