G
gość _199
Gość
Dziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja jak daje od siebie z talerza to takDziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić![]()
No właśnie chce mu dać risotto dzisiaj z talerz od starego bo nie chce mi się gotowaćJa jak daje od siebie z talerza to takostatnio jadla taki ostry makaron że spzinakiem i kurczakiem ze ohoho
U nas zawsze jak sęp siedziNo właśnie chce mu dać risotto dzisiaj z talerz od starego bo nie chce mi się gotować![]()
Mięsa nie solę, generalnie gotuje mu osobno bez soli, ale dzisiaj np na obiad był żurek na swojskim zakwasie (słony i mocno kwaśnyDziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić![]()
U nas zawsze jak sęp siedzi![]()
Moja też tak robiła. Ale pocieszam - przeszło jejHej dziewczyny, moja panienka odkryla ze mozna zgrzytac zebami. Odkad jej zaczely wychodzic górne.. ale czytam ze to normlane na tym etapie? Wam sie to zdarza? Reagujecie jakos?
O matko! To moja 28 letnia siostra do tej pory zgrzytaMoja ma 2 więc nie wiem. Wiem, że jak starsze dzieci zgrzytają to moja pasożyty![]()
Ja jeszcze nie daję, zazwyczaj mam coś typowo dla niego ugotowane albo słoiczek daję. Nasze obiady się nie nadają szczególnie, że ja lubię mocno doprawioneDziewczyny dajecie już maluchom posolone rzeczy ? Głównie chodzi mi o mięcho, nie chcę mi się dwóch mięsnych dan robić![]()
Ostatnio Czarek się poryczał jak jedliśmy pizzę tak bardzo chciał teżU nas zawsze jak sęp siedzi![]()