reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej, zaraz jadę do swojego domu...napatrzeć się, mysle ze za jakies 2,3 tyg. się przeprowadzamy :-)

a pozniej na oiadek do nowego mieszkanaka mojej siostry :):-) w poniedzialek sie juz przeprowadzają:) fajnie bo teraz mam do niej 20 minut spacerkiem, ale juz za niedlugo bde miala 10 min autem. Akurat w tym samym czasie obie sie przeprowadzamy...echhhh

Cholercia moja mama jedzie 11 wrzesnia do sanatorium.....<dowiedziala sie dzisiaj>.....nie mam co zrobic mala....nie moge isc na urlop bo kolezanki synek jest w szpitalu.........ale sie narobily jaja...............

reklama
Do góry