reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam;-)
Nuśka super ci te pazurki wychodza mi K kupił na urodziny zestaw do robienia żeli ale ja sie do tego nie nadaje takie krągulce co mi wychodza :szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
agusia pozdrów i od nas Lenulkę:tak:
a my od rana biegamy juz zaliczyliśmy większe zakupy obiad juz zjedzony a Weronisia poszła przed chwilą spać wiec mam chwilę dla siebie:tak:

Witam wszystkie Mamusie:-) U nas dzisiaj pochmurno i deszczowo:-( Aż mi się na spacer nie chce dzisiaj ruszyć:-p Na szczęście wczoraj się wyspacerowaliśmy we trójkę po Donadea Forest Park:tak:

No i w końcu mamy lepsze łącze internetowe, bo wcześniej na tym bezprzewodowym czekałam czasem 5 min na otwarcie strony:dry::baffled:

Nuśka bardzo zdolnym jesteś samoukiem jeżeli chodzi o dekoracje paznokci:tak:
Pozdrowienia dla Lenulki;-)

No to długo na spacerze nie pobyłyśmy :crazy: Zaczęło padać, więc jedynie zaliczyłyśmy sklep, bo barkowało mi co nie co do obiadu.

Madzia, wy już dawno po obiedzie ... rety, a ja się dopiero za gotowanie zabieram :sorry2:

po co ludzie(kobiety) kupuja od innych np duphaston-progesteron;-):confused::confused::confused:
przeciez lekarz jak konieczny wypisuje:confused:no bo taniej nie sprzedaja na pchlim targu:baffled:

reklama
Ja np sprzedałam przez forum leki, które używał teść przed operacją. Sprzedałam je połowę taniej niż można je kupić w aptece już na receptę, bo teściowie niepotrzebnie narobili sobie zapasów. Ktoś zyskał niebagatela 150 zł, a i teściowie odzyskali połowę kosztów. Kupił ktoś, kto tylko po to się zarejestrował na naszym forum, bo inaczej by nie mógł do mnie napisać na priva.

Do góry