• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam, u nas też pogoda fatalna.
A co do pracy, to nie jest łatwa decyzja. Ja zrezygnowałam z pracy jak Madzia była małą. W przedszkolu ciagle chorowałą, a miała słabe nerki. Uważałam, ze zdrowie dziecka jest najważniejsze. Nigdy tego nie załowałam. Ale niestety tych kilka lat do emerytury mam teraz mniej. I tego nikt za mnie nie odpracuje. Teraz nie pracuję dla oderwania się od Mai, bo serce mi sie kraje jak wychodzę z domu, a ona płacze i wołą "mama". Ale wiem, ze muszę. Chociażby po to, zeby w przyszłosci nie byc na garnuszku u dzieci. Niestety taką mamy rzeczywistosc.

reklama

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja mam butelki z Aventu....:baffled::-( Hubek pije z nich w nocy kaszkę i rano kawe zbozową...
a dotyczy to też kubków niekapków:confused: ktos wie:confused::confused:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja mam butelki z Aventu....:baffled::-( Hubek pije z nich w nocy kaszkę i rano kawe zbozową...
a dotyczy to też kubków niekapków:confused: ktos wie:confused::confused:
Myślę, ze dotyczy to wszystkiego co jest przeznaczone do podawania jedzenia, niestety. Ciekawe z czego są zrobione butelki do wody mineralnej. Maja pije głównia wodę. Ale herbatkę w plasykowym kubeczku.:-(:wściekła/y:. Po powrocie do domu będę musiała sprawdzic.

może nie jestem rodzoną mamą mojej kruszynki z 24 lutego ale zastępczą ale tez zgłaszam się do waszego forum moja kruszyna ma na imię Amelia i jest moją 3 pociechą mam jeszcze 2 starsze Oliwia 7 lat z kwietnia i Nikola lat 5 z września
pozdrawiam wszystkie mamuśki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry