Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziękuję z odpowiedz miałam nadzieje na wieksze zainteresowanie :-dobry wieczór :-) powiedzcie mi czy u dziecka z ADHD agresje mozna tłumaczyc wlasnie ta chorobą?bo byłam na zebraniu najpierw u Zuzi -bez większych problemow Zuzia jest jedną z najlepszych uczennic w klasiea potem u Wojtka ni i 1,5 godziny bylo omawianie problemu z Szymkiem właśnie on ma ADHD i dwie mamy zglosły problem na poczatku zebrania i pobiciu przez Szymka ich corek a matka tlumaczy go wlasnie tą chorobą i wiele matek sie z tym niezgodzilo bo stwierdzilo ze jak stanie sie cos gorszego to matka syna wytlumaczy bo ma wszelkie zaswiadczenia od lekarzy
osttecznie stanęlo na tym z Szymek powinien byc w specjalnej szkole bo stwarz zagrozenie dla innych dzieci
Nie mam zielonego üojecia to sie niewypowiadamdziękuję z odpowiedz miałam nadzieje na wieksze zainteresowanie :-baffled:

Ja Ci powiem,że znam za mało szczegółów,wię bałam sie wypowiedzić...dziękuję z odpowiedz miałam nadzieje na wieksze zainteresowanie :-baffled:
,spejalnej szkole dla dzieci niepełnosprawnych
Jedyne wyjście to klasa zintegrowana,gdzie jst dwóch nauczycieli,więc większa kontrola....