reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wisnia,a co zepsułas?:confused:
Ja mam wrazenie,ze ostatnio mam pecha.Mam nadzieje,ze juz sie skończyła zła passa:confused:.
Na informatyce byłam 40 minut(powinnam 3.10),mielismy internet i skonczylam pierwsza w grupie.ucieszylam sie,bo mama za bardzo nie mogla sie zajmowac Kondziem,bo do babci przyjeżdzał lekarz.

reklama
Wisnia,a co zepsułas?:confused:
Ja mam wrazenie,ze ostatnio mam pecha.Mam nadzieje,ze juz sie skończyła zła passa:confused:.

no właśnie ja podobnie.... zepsułam lodówkę, pralka ma przebicie i mnie kopie :baffled:
zamówiłam dla znajomych karuzelkę i się zacina :angry:, kupiłam sobie syrop klonowy i mi przysłali nie dość, że mniejszy - zamiast 330ml to 250 a przy 4 butelkach to już spora różnica to jeszcze zupełnie inny rodzaj... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak pożyczyłam od rodziców samochód i przejechałam nim może 1 kliometr w sumie razem z odwiezieniem go na miejsce to następnego dnia rano nie chciał zapalić a ma niecały rok - się akumulator zwalił :baffled:
jest tego jeszcze więcej ale już nawet pisać mi się nie chce...

no i jeszcze ta niania... a teraz w okresie przedświątecznym nikt nie zostanie z Pysią bo nie mają czasu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Cześć dziewczyny!
Nie mam jak poczytać i popisac, bo mam jakiś błąd w wyszukiwarce i mnie ciągle wyrzuca.
A teraz mój mały talibek chce oglądać zdjęcia dzieci, wiec uciekam na galerię.

Dobry wieczór:happy: Ale dzisiaj zimno i wieje:dry: Victorowi to nie przeszkadzało i chodził po dworzu dość długo;-) A teraz idę jeść sernik, bo już się nie mogłam doczekać:rofl2:

Ja też ostatnio mam wrażenie, że mam pecha :baffled:

Tycia, napisz WSZYSTKO na temat "n-ki" jak załatwiałaś, ile płaciłaś, co obejmuje :confused:
Kasiu mam dekoder z nagrywarka i placiłam 99 zł za aktywacje,do tego antena 90 zl,ale moze byc od innej cyfrowej telewizji;-);-).Ja nie wiedzialam i kupilam antene:baffled:.
Do konca stycznia mam Hbo z Cinemaxem chyba za darmo.Do konca czerwca mam wszystkie pakiety za 38 zl.Potem musze wybrac conajmniej 3 pakiety po 18 zł.
Teraz widze,ze sa inne promocje.Musisz kasiu zerknac na stronie

http://n.pl/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry