Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas to samo i z nocka i ze sniegiem tylko tyle ze mam zakaz wychodzenia z Jenni na dwor:-(Witam,spałam do 8.30,ale noc ciężkaaaaa....
Ale u nas cudownie biało,sypie śnieg.
Oby Kubula był zdrowy,to na sanki wybędziemy na pobliska górkę,jak on to uwielbia.

C
Tak mi jakoś dziwnie. Nie mogę sobie we własnym domu miejsca znaleźć odkąd wróciłam z Polski:-( Tak się zastanawiam czy jak urodzi się drugie to dam sobie ze wszystkim radę sama
Mama się popłakała, że nie ma jak do mnie nikt z domu przylecieć, bo babcia miała drugi zawał w październiku i zakładali jej by-passy, więc dużo jej pomaga, sama ma jeszcze z tatą gospodarstwo i mojego najmłodszego brata w klasie maturalnej, drugi pracuje i studiuje zaocznie. Ja to rozumiem i wcale nie myślałam, żeby ktoś mi pomagał... ehh chyba przez to, że już niedużo czasu zostało to się zaczynam w końcu bać

Szkoda, że u nas nie ma śniegu
Witam:-) Od ponad trzech tygodni dzisiaj jestem sama w domu z Młodym. Przyzwyczaiłam się już, że z mężem byłam, bo miał urlop, ale dzisiaj już do pracy musiał iśćTak mi jakoś dziwnie. Nie mogę sobie we własnym domu miejsca znaleźć odkąd wróciłam z Polski:-( Tak się zastanawiam czy jak urodzi się drugie to dam sobie ze wszystkim radę sama
Mama się popłakała, że nie ma jak do mnie nikt z domu przylecieć, bo babcia miała drugi zawał w październiku i zakładali jej by-passy, więc dużo jej pomaga, sama ma jeszcze z tatą gospodarstwo i mojego najmłodszego brata w klasie maturalnej, drugi pracuje i studiuje zaocznie. Ja to rozumiem i wcale nie myślałam, żeby ktoś mi pomagał... ehh chyba przez to, że już niedużo czasu zostało to się zaczynam w końcu bać
Jak ja bym gdzieś z Victorem wyszła - tylko gdzieSzkoda, że u nas nie ma śniegu
Miłego dnia:-)