reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam poniedziałkowo:tak:
Ja od rana w firmie, niby na 2 godziny, ale to się okaże..

Karola - wszystkiego najlepszego dla męża. :-)

Tycia, Madzia - powodzenia w sesji :tak:

reklama
Witam;-)
u mnie juz cały dom postawiony na nogi posprzatane dzieci najedzone ja teraz przeglądam bb a za chwile do książek:rofl2:
ewamat ja cos chyba przeoczyłam:sorry2:ale gdzie twój A wyjechał?
karola przekaż mężowi najlepsze życzenia urodzinowe i od nas:tak::tak:

Witam:-) Ja dziś odpoczywam:tak: Wieczorem uprasuje zasłonki to jak wróci O z pracy to mi założy;-)

Jedyny plus dzisiejszego dnia to wiadomość, że wylatujemy do Norwegii w sobotę, więc mamy jeszcze prawie cały tydzień:tak: Niestety moja mama z nami nie jedzie..

Matylda, jedziecie tam na urlop czy na dłużej:confused:;-)

Wolfia,chociaz Ci lasagne'a została,chyba ze 100 lat nie jadlam:tak:.Ze mna do podstawowki chodziła sliczna dziewcyzna o imieniu Ines:tak:.Cała druge ciąże myslalam,ze będe miala chłopca.Na przestarzalym usg lekarz z mojej dziury nie widział:no:.Przy Konradzie poszlam juz na 3D i wiedzielismy,ze bedzie chlopczyk:tak:.

No tak została mi, chociaż mi nie wchodzi za bardzo mięso ostatnio, więc sobie i Młodemu zupę jakąś ugotuje, a mąż zachwycony będzie miał jeszcze dzisiaj na obiad;-)
O to dobrze, że ładna ta dziewczyna;-) A mądra chociaż:confused::rofl2:
Chciałam iść w końcu na USG 3D, ale zawsze coś i w końcu nie poszłam, a teraz to nie wiem czy jest sens:confused::sorry2: I tak się niedługo dowiem:rofl2:

dziś byłam go kupić z SZymkiem ale był zadowolony serio chodził i powiedział pani co nas obsługiwała że to dla taty i pokazał cicho aby się nie wydało - reakcje opiszę jutro.

Szymek jak fajnie zorientowany:tak:

jutro mam kolęde:rofl2::baffled:

A tu nie nie ma takiego zwyczaju:sorry2:

Miłego dnia:happy:

Matylda, jedziecie tam na urlop czy na dłużej:confused:;-)

Wolfia, jedziemy do pracy i będziemy tam co najmniej do czerwca:tak: Zima co prawda nie jest najlepszą porą roku na pobyt w Norwegii, ale trudno się mówi. Latem sobie odbijemy i trochę pozwiedzamy, z doświadczenia wiem, że budowy rzadko kiedy kończą się w terminie, więc lato jak nic będzie nad fiordami:sorry2:

witam dawno mnie nie było zdałam egzamin wewnętrzny jeszcze wewnętrzny praktyczny i egzamin w WORD :tak: pozatym dzieciaki w miarę zdrowe kłócę sie z mężem od soboty :szok: :wściekła/y: bo przyjechał od mamusi i sam nie wie o co mu chodzi :no::baffled: miłego południa :-)

dzięki kochane za życzenia no i mam ok kilkunastu godzin 30 latka w rodzine :-D:-):tak: wczoraj w nocy praktykował swój prezent masażer na plecy i ramiona a od rana jak poszedłdo pracy ja co chwile na to wskakuje

oj cudowny poniedziałek tort zrobiony czeka na meżą jak wróci z pracy.

oby cał tydzień taki był imprezy urodzinowe zaczynamy w piątek i trwają do niedzieli :tak:;-)

reklama
Witam;-)
ewamat ja cos chyba przeoczyłam:sorry2:ale gdzie twój A wyjechał?

Z tego co pamiętam to do Afganistanu miał jechać

A tu nie nie ma takiego zwyczaju:sorry2:

Wolfia, w zeszłym roku polski ksiądz (chyba z Polskiego Kościoła w Dublinie) chodził z kolendą min. w Portlaoise. Wcześniej oczywiście rodziny się zgłaszały,żeby ich odwiedzić. My wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy w Portlaoise.

KArola, wszystkiego dobrego dla męża

Witam wieczorkiem. Milena dziś wariowała cały dzień a teraz śpi słodko. Ciekawe jak długo?;-);-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry