Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wieczorem uprasuje zasłonki to jak wróci O z pracy to mi założy;-)Jedyny plus dzisiejszego dnia to wiadomość, że wylatujemy do Norwegii w sobotę, więc mamy jeszcze prawie cały tydzieńNiestety moja mama z nami nie jedzie..
;-)
Wolfia,chociaz Ci lasagne'a została,chyba ze 100 lat nie jadlam.Ze mna do podstawowki chodziła sliczna dziewcyzna o imieniu Ines
.Cała druge ciąże myslalam,ze będe miala chłopca.Na przestarzalym usg lekarz z mojej dziury nie widział
.Przy Konradzie poszlam juz na 3D i wiedzielismy,ze bedzie chlopczyk
.

I tak się niedługo dowiem
dziś byłam go kupić z SZymkiem ale był zadowolony serio chodził i powiedział pani co nas obsługiwała że to dla taty i pokazał cicho aby się nie wydało - reakcje opiszę jutro.

jutro mam kolęde![]()

Matylda, jedziecie tam na urlop czy na dłużej;-)
Zima co prawda nie jest najlepszą porą roku na pobyt w Norwegii, ale trudno się mówi. Latem sobie odbijemy i trochę pozwiedzamy, z doświadczenia wiem, że budowy rzadko kiedy kończą się w terminie, więc lato jak nic będzie nad fiordami
:-)
wczoraj w nocy praktykował swój prezent masażer na plecy i ramiona a od rana jak poszedłdo pracy ja co chwile na to wskakuje
;-)Witam;-)
ewamat ja cos chyba przeoczyłamale gdzie twój A wyjechał?
A tu nie nie ma takiego zwyczaju![]()