reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dobry wieczór:-) Ja dzisiaj po sprzątaniu, praniu, gotowaniu i zakupach mam chwilkę, żeby zajrzeć na BB:tak: Mój mąż na jutro lasagne robi, bo przyjedzie jego brat z córką, bo mój O ma mu coś przeinstalować na nowym laptopie;-) Więc jutro się polenię i Victor się z kuzynką wyszaleje;-)

Wolfia znasz może płeć dziecka :confused: bo ja ciekawa jestem ;-):sorry2:

:-D:-D Wszyscy są ciekawi, a my naprawdę nie znamy płci dziecka:tak: Jak to mój kolega powiedział "kinder niespodzianka":rofl2::-D Jedni mają przeczucie, że drugi chłopak, inni że dziewczynka... Powiem szczerze, że imię wybrane mamy od ponad dwóch lat dla dziewczynki - zn. mój mąż ma:-p Ale niech mu będzie:tak: Za to jak będę miała drugiego syna to w szpitalu będę imię wymyślać:rofl2::sorry2:

Dziewczyny mam 5 z angielskiego:-):tak: ,a matma zobaczymy:rolleyes2:

Gratulacje:tak:

... upuściłam butlę z keczupem i rozpierniczył się ten p....... po całej kuchni, przedpokoju i zatrzymał przy drzwiach salonu. Ściany w keczupie, podłoga, krzesła, buty, dywanik, no masakra, usiąść i płakać...

Zdarzają się i takie dni i sytuacje:sorry2: Trzeba wtedy jakoś przeżyć... nie ma innego wyjścia:-p:rofl2: Najważniejsze, że się udało doczyścić:tak: Jutro będzie lepszy dzień;-):-)

ja dzisiaj tez cały dzien w ksiazkach z małymi przerwami, za tydzien ostro zaczynam sesje-15 egzaminów:szok:;-)
Tak , bo chce 2 lata zrobic w rok:tak:zeby w wakacje wrócic juz do pracy:tak:

Jestem pełna podziwu i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się udało:tak: Powodzenia Madzix:-)

hej a ja jakas zdołowana :-(
a w ogole jakos mi zle...chyba dostane@ i hormony mi szalej
Podobnie u mnie.

Ja już zapomniałam co to @:-p W ciągu prawie trzech lat miałam ją może pół roku:rofl2: Za to niedługo mnie to nie ominie:sorry2: Lepszych nastrojów Wam życzę:tak: Będzie dobrze:-)

Ostatnia edycja:
Witam:-) Pogoda kijowa:baffled: Spacer odpada, bo wieje i pada - szaro,buro...
Miał przyjechać męża brat z córką i lipa:sorry2: Ma coś do zrobienia i auto mu coś szwankuje, więc musi to zrobić... Szkoda bo myślałam, że dzieciaki się pobawią i czas fajnie minie:sorry2: Jakaś zamulona będzie ta niedziela...:-(

Miłego dnia:happy:

Współczuje sprzątania:baffled:.Ja używam ketchupu w plastikowej butelce;-).
no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymało:crazy:gdyby to była szklana butla, to dopiero było:crazy:

U nas też dziś paskudna pogoda, a pech trwa nadal, rano obcy kot pożarł kaczkę, która mi się do zamrażalnika nie zmieściła, normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-D:szok:Nie zjadł całej:wściekła/y:bo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie:sorry2:

Wolfia a zdradzisz jakie imiona macie wybrane? ;-)

Dla dziewczynki Ines;-) A dla chłopca było kilka typów, ale ostatecznie nic nie zadecydowane:-p Mój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze:rofl2: Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce:tak: No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka... :sorry2:

reklama
no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymało:crazy:gdyby to była szklana butla, to dopiero było:crazy:

U nas też dziś paskudna pogoda, a pech trwa nadal, rano obcy kot pożarł kaczkę, która mi się do zamrażalnika nie zmieściła, normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-D:szok:Nie zjadł całej:wściekła/y:bo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie:sorry2:
Smiać się. :tak::-D:-D

Dla dziewczynki Ines;-) A dla chłopca było kilka typów, ale ostatecznie nic nie zadecydowane:-p Mój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze:rofl2: Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce:tak: No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka... :sorry2:

Wolfia, ładne imię. Już niedługo okaże się co to za ''kinder niespodzianka''.

Poza tym witam wszystkie Babencje.
Niedziel u nas też jakaś przymulona, chociaż nawet jest ciepło, tylko na dworze chlapa paskudna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry