Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
hej a ja jakas zdołowana :-(
a w ogole jakos mi zle...chyba dostane@ i hormony mi szalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej a ja jakas zdołowana :-(
Mój mąż na jutro lasagne robi, bo przyjedzie jego brat z córką, bo mój O ma mu coś przeinstalować na nowym laptopie;-) Więc jutro się polenię i Victor się z kuzynką wyszaleje;-)Wolfia znasz może płeć dzieckabo ja ciekawa jestem ;-)
![]()

Wszyscy są ciekawi, a my naprawdę nie znamy płci dziecka
Jak to mój kolega powiedział "kinder niespodzianka"
Jedni mają przeczucie, że drugi chłopak, inni że dziewczynka... Powiem szczerze, że imię wybrane mamy od ponad dwóch lat dla dziewczynki - zn. mój mąż ma
Ale niech mu będzie
Za to jak będę miała drugiego syna to w szpitalu będę imię wymyślać

Dziewczyny mam 5 z angielskiego:-),a matma zobaczymy
![]()

... upuściłam butlę z keczupem i rozpierniczył się ten p....... po całej kuchni, przedpokoju i zatrzymał przy drzwiach salonu. Ściany w keczupie, podłoga, krzesła, buty, dywanik, no masakra, usiąść i płakać...
Trzeba wtedy jakoś przeżyć... nie ma innego wyjścia
Najważniejsze, że się udało doczyścić
Jutro będzie lepszy dzień;-):-)ja dzisiaj tez cały dzien w ksiazkach z małymi przerwami, za tydzien ostro zaczynam sesje-15 egzaminów;-)
Tak , bo chce 2 lata zrobic w rokzeby w wakacje wrócic juz do pracy
![]()
Powodzenia Madzix:-)hej a ja jakas zdołowana :-(
Podobnie u mnie.
W ciągu prawie trzech lat miałam ją może pół roku
Za to niedługo mnie to nie ominie
Lepszych nastrojów Wam życzę
Będzie dobrze:-)
Spacer odpada, bo wieje i pada - szaro,buro...
Ma coś do zrobienia i auto mu coś szwankuje, więc musi to zrobić... Szkoda bo myślałam, że dzieciaki się pobawią i czas fajnie minie
Jakaś zamulona będzie ta niedziela...:-(
no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymałoWspółczuje sprzątania.Ja używam ketchupu w plastikowej butelce;-).
gdyby to była szklana butla, to dopiero było

Nie zjadł całej
bo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie
Wolfia a zdradzisz jakie imiona macie wybrane? ;-)
Mój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze
Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce
No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka... 
Smiać się.no i był w plastikowej, jak rumsnął na kafle, to denko nie wytrzymałogdyby to była szklana butla, to dopiero było
U nas też dziś paskudna pogoda, a pech trwa nadal, rano obcy kot pożarł kaczkę, która mi się do zamrażalnika nie zmieściła, normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakaćNie zjadł całej
bo była zamarznięta, ale przecież po kocie nikt jej nie tknie
![]()

Dla dziewczynki Ines;-) A dla chłopca było kilka typów, ale ostatecznie nic nie zadecydowaneMój O mówi, że sama sobie mogę wybrać, tak jak i przy Victorze
Problem mam jeden, chciałabym imię "uniwersalne", które nie będzie sprawiało problemów tutaj i rodzinie w Polsce
No nic, może coś mi przyjdzie do głowy po porodzie, jak będzie drugi syn;-) Chociaż cały czas się łudzę, że może jednak córka...
![]()