reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam wieczorową porą, padam na pysk:zawstydzona/y:, dziś ponad 4 h posiedzenie RP zaliczyłam, jutro powtórka z rozrywki, w czwartek zebranie z r:confused::baffled:, aby do ferii:rofl2::-D
Tycia no ja pękam ze śmiechu jeszcze dzisiaj:zawstydzona/y::-Dw pierwszej chwili miałam ptaka zostawić dla kota, ale on z arystokratycznej rodziny się wywodzi, to niech go sami karmią:angry:

dzieńdoberek :-)
coś mi klawiatura szwankuje - ciekawe czy uda mi się napisać tego posta:confused:

dzięki za gratulacje - w sobotę i niedzielę przyniosłam kolejne piąteczki i tym sposobem zostało mi tylko dwa egzaminy jeszcze i obrona
Tycia Tobie też gratuluję, super! A za Madzix i Madzię24 trzymam kciuki :tak:

co do wizyty księdza to ja najchętniej bym sobie wyszła w tym czasie z domu... u nas w sobotę ma chodzić a od 2 tygodni zbieramy się z małżem i dziewczynami do Rzeszowa i szczerze mówiąc nie wiem czy nie pojedziemy :zawstydzona/y: choć mi niby nie wypada bo moi rodzice mają sklep z dewocjonaliami więc z nimi w komitywie żyją :sorry2:

Karola ode mnie też najlepsze życzenia dla męża - mój z tego samego roku ale zmiana kodu nastąpi w lipcu dopiero ;-)

Miśka trzymaj się jakoś, u nas na szczęście te posiedzenia są trochę krótsze, ale ja i tak mam stresa bo mam przeprowadzić szkolenie odnośnie praw człowieka bleeee
a co do kota i kaczki to rzeczywiście :-D:-D:-D

ja wczoraj miałam dzień leniwca a dziś muszę sobie coś do pracy przygotować bo mi zabrali wszystkie pomoce a jutro mam troje dzieciaczków - i co mam niby z nimi robić :confused::confused::confused:

EDIT: udało się wysłać nawet hura!

Witam:-) Nawet ładna pogoda się zapowiada, bo słoneczko już zaczyna świecić:tak: Może się gdzieś z Młodym wybiorę:confused: Najpierw jednak położę się i odpocznę chwilę, bo dziwnie zmęczona i śpiąca się czuje:sorry:
Miłego dnia:happy2: Wytrwałości i cierpliwości dla Mam Chorowitków:tak: Niech szybciutko wracają do zdrowia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry