reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:happy2: Okropnie dzisiaj... pada:eek: Kończy mi się pranie, więc zaraz rozwieszę, pokręcę się trochę, położę Vicka spać po 12 i wezmę się za obiad:tak:

ja ciagle spiaca ..moge spac i spac i jestem masakrycznie dalej spiaca a no i ciagle głodna
jem i spie, jem i spie no normalnie porazka
Brzmi znajomo :-p:blink: Też tak miałyśmy... :zawstydzona/y::-):rofl2:

:-p:-D To nawet ja tak nie mam;-)

Trzymajcie się zdrowo:tak: Miłego dnia:-)

reklama
i ja sie witam wieczorkiem teraz tak bede zagladac bo nie mam jeszcze komputeraz kupionego, wiec czekaz az maz przyjdzie z pracy i wtedy moge sobie posiedziec :)

zdrowka dla dzieciaczków i dla Was zycze...ta zima moglaby sie juz skonczyc:sorry2:

Dobry wieczor:-)

Ja dzisiaj po mimo wolnego dnia zagladam dopiero teraz........tu itam sie jezdzilo:-p
Julcia dzisiaj jakas nie w chumorku...mam nadzieje ze to zadna choroba.......tfu tfu......
Alewidze ze Wasze pociechy tez nie za ciekawie...takze zdrowka dla nich wszyskich zycze:tak: A SIO CHOROBY!!!

Nuska pokazuj jak bedziesz urzadzać mieszkanko :) pewne bylas na zakupkach jakis ;) nie zebym jakas ciekawska byla:-D

bede zmykac chyba do spania, jakas spiaca jestem i jakos za duzo wrazen.

Było slisko na drodze jak cholera jak wracałam od lekarza myslałam ze juz nie dojade...marny ze mnie jeszcze kierowca :dry:
I te wrazenia na dzis mi wystarczą +jedno piwko:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry