reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Majeczce humorek jak zawsze dopisuje. Naczytałam się o tych Waszych jelitówkach i analizuję każdą kupkę Mai. A dzisaj były dwie(często tak bywa). Ale w takiej porze się boję, żeby to nie był jakiś początek. Ale ponieważ ma apetyt, to może nie jest źle.

reklama
Kupiłam sobie grę ...tzn moja mama chciała i jej kupiłam... na allegro ...czekała wściekła aż przyjdzie bo się spóźniał z wysyłką ponad tydzień...dziś zastała awizo w skrzynce i była znów wściekła poszłam na poczcie przesyłki nie było:cool2: poszłam później się pojawiała ...podłączamy gra nie działa :ninja2:

kochane allegro.pl :-)

bry
no tak allegro...

a ja się muszę w końcu zacząć odchudzać ech wczoraj się załamałam jak stanęłam na wagę... tak kiepsko dawno nie było - doła mam :-(

Witam :-)
Oli zrobiła mi dziś pobudkę o 8, bo chciała siku, po czym sama zasnęła, a ja już nie mogłam. Jakaś taka jestem, jakby mi ktoś obuchem w łeb strzelił :eek:

reklama
hehh Kasiu u nas to samo było tylko Pyśka chciała jeść i trochę wcześniej bo o 5 - też już nie śpię od tej pory:baffled:

idę umyć włosy i na 11 do pracy, ostatnio mamy tyle roboty że nie mogę się wyrobić wczoraj byłam 1,5 godziny dłużej a i tak nie pokończyłam wszystkiego :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry