matylda_m
Zakręcona mama lutowa 07
Matylda-powodzenia!
Matylda powodzenia ;-):-)
no to trzymamy kciuki![]()
Dzięki!
Dam znać jak mi poszło

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matylda-powodzenia!
Matylda powodzenia ;-):-)
no to trzymamy kciuki![]()

Ale zaspaliśmy w tą okropną deszczową pogodę;-) Victor przyszedł do mnie o 6:45 jak już tata pojechał do pracy i się jeszcze zdrzemnęliśmy - ciekawe o której teraz pójdzie na drzemkę
Dzisiaj na 15 do lekarza rodzinnego, a w środę do położnej - zobaczymy co tam nowego;-) Moja teściowa zaoferowała się, że może zająć się Victorem na czas mojego porodu
Mój mąż powiedział, że zobaczymy jak będzie, ale on napewno weźmie w pracy wolne, więc on zostanie z Synem
A na czas porodu to się okaże jak będzie
Wyjdzie w praniu;-) W każdym razie moja teściowa leci do PL we wtorek. Nie będzie jej 20-27 stycznia
Ciekawe czy zdąży wrócić zanim nie urodzę, bo Vicka urodziłam półtora tygodnia przed terminem

Wolfia, Ty wyglądasz kwitnąco![]()
Kwitnąco to może było w listopadzie, a teraz nogi spuchnięte, ledwo się ruszam, ale już niedługo, więc nie ma się co dziwić
Na 10 idę do szefa rozmawiać o swojej umowie i mam nadzieję, że ta rozmowa nie zepsuje mi dalszej części dnia, a nawet przeciwnie![]()

dziś o wiele lepiej z naszym zdrówkiem.
katar dokucza,ale to pikus mały![]()
:-)
Wytrwałości dla tych uczących się

Nie tak się umawialiśmy, jak wróciłam do pracy. Próbowałam wytłumaczyć szefowi mój punkt widzenia, ale on się uparł przy swoim.
Zamiast wysłać któregoś z chłopów na kurs, podszkolić język... ech..
). Idę zapalić papierosa, chociaż nie palę...

;-)
.Nie dośc,ze to doswiadczenie zawodowe w innym kraju,to jeszcze mozliwosc poznania troche innego panstwa,społeczenstwa.Moze sie uda zabrac kogos ze soba,kto bedzie sie opiekował Malgosia?
.Matylda,ja bym pojechała.Nie dośc,ze to doswiadczenie zawodowe w innym kraju,to jeszcze mozliwosc poznania troche innego panstwa,społeczenstwa..
Poza tym ja już się powycierałam na tych budowach zagranicznych wystarczająco..
, wyjazd do kolejnego kraju, bez męża, ja sobie nie wyobrażam, ale to pewnie dlatego, ze nie muszę w swoim życiu nic zmieniać, bo gdyby trzeba było, to kto wie