agusia9915
Matka wariatka
Irka współczuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Irtsiu,ja zauwazyłam,ze Ty masz wszystko na gwarancji,na szczescie;-)Siedze i patrze na nasze watki i sie az usmialam, popatrzylam na watek "Mamo ,popatrz co juz potrafie" i sobie pomyslalam ze przydalby sie watek "Mamo, popatrz cos narobila"Wczoraj Irena madra glowa wsadzala pranie do suszarki i nie popatrzylam do kieszen no i podczas suszenia musiala wypasc z kieszeni sruba i wpadla prosto tam gdzie jest cala elektronika i goly beben zanim wylaczylam to sie zdazyl zepsuc
sruba wypadla ,na gwarancji jeszcze jest i w piatek do niego przyjada ciekawe czy zauwaza
ja to mam pecha do tych suszarek
![]()
.Chyba wygoda z taka suszarka...?U mnie pranie musi 2 dni wisiec na suszarce
.Niby na gwarancji mam pare rzeczy ale starego laptopa nieujela bo zobaczyli ze byl zalanyIrtsiu,ja zauwazyłam,ze Ty masz wszystko na gwarancji,na szczescie;-).Chyba wygoda z taka suszarka...?U mnie pranie musi 2 dni wisiec na suszarce
.
a ta suszarke mam zaledwie od chyba wrzesnia czy pazdziernika bo stara dojechalam , ja juz bez suszarki zyc niemoge robie przynajmniej co drugi dzien 2-3 pralki a tak teraz mi sie wszystko kisi i stoje z praniem
niestety nie:-( ale jestesmy w trakcie zalatwiania na ubespieczenie od znajomychJa przez swieta sie kisilam z praniem,bo mi sie w wigilie pralka zepsuła.A ja myslalam,ze laptopa uznali
.

no może ja trochęLudzieeeeeeeeeeee czy tylko ja tu mam jeszcze humor czy ktosik jeszcze:-)

ja chyba mam choc ból głowy juz jest na granicy pawiaLudzieeeeeeeeeeee czy tylko ja tu mam jeszcze humor czy ktosik jeszcze:-)

Wez tabletke i zaspiewajmy moze zrobi sie wesoloja chyba mam choc ból głowy juz jest na granicy pawia![]()

Czyzby migrenaja chyba mam choc ból głowy juz jest na granicy pawia![]()