reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Madziu zdrówka dla Patryka

Kasiad brrr aż mi dreszcze przeszły, ja to wogóle teraz jestem przewrażliwiona i wolę mieć Pyśkę non stop w zasięgu ręki ;-)

ps. przeszedł bunt, jestem z siebie dumna - przetrwałam bez nerwa :tak:

reklama
ja mam pralkę ładowaną od góry zresztą jedynia taka ma miejsce w mojej magicznej łazience :baffled:
milego dnia kochane pewnie nasza odnowiona mama tuli luli maleństwo i narazie o nas nie myśli.

ale doczekamy się na swój czas.

Irtasia pokaż foto tortu z masą z pianek koniecznie. i napisz czy łtwo się ja nakładało na tort i czy można do niej przyklejać ozoby zrobione z tej masy.
kurczę jestem ciekawa na maxa.jak to się robi.a czym to lepiej mieszać łyżką czy mikserem.

:-(:-(:-(:-(:-( zaraz wyłączę swoją,chociaż mały nie wpadł jeszcze na pomysł,żeby do niej wejść:no:

Zdrówka dla Patryczka;-),biedne te dzieci muszą sie namęczyć z tymi chorobami,bo my jakoś sobie damy radę.
U nas też glut zielony,ale jakoś ciągniemy na razie,muszę go chyba cieplej w nocy ubierać:baffled:

Czesc:-)

Kasiad az mnie ciarki przeszly.....koszmar normalnie......
U mnie zawsze jest pralka wylaczona z kontaktu, jak sie nie pierze........
Juz kiedys podobna sytuacja gdzies byla i od tego czasu jak widze Julke kolo automatu to krzycze...ze nie wolno tam nic robic:wściekła/y: a bron boze wchodzic do srodka....

Duzo zdroweka dla Patryczka:tak:

A ja zarezerwowałam właśnie bilety z Krakowa do Trondheim na przyszły piątek (13-tego:szok::-p), zrobiłam obiad i czekam na dziewczyny tj. Gosię i T. aż wrócą ze spaceru z Lolkiem.:tak:
Wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią, że Walentynki spędzimy razem z Tomkiem:-D
Cieszę się bardzo, bo stęskniłam się okrutnie za moim nicponiem:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Matylda,dobrze,ze bedziecie juz razem:tak: i niedobrze:no:,ze nas opuszczasz...:blink::sorry2:.Ciekawe jak tam pani małpa?;-):-D

Kasiu,okropna historia.Ja mam pralke ładowana od gory na szczescie:tak:.

Madzia,kiepska sprawa z ta przychodnia:baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry