reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam w niedzielny ranek

zaraz biore sie za obiad, pogoda deszczowa, a wczoraj tak sloneczko slicznie swiecilo:tak:
Zosia lezy w lozku jakas nie wyspana chyba, a ja musze meza wyslac po mleczko do kawy bo mi brakło.
Musze wypic 2 kawe bo chyba zaraz zasne

Zdrowka dla Milenki Joasiek!
U nas szpital zamkneli dla odwoedzających z powodu grypy. Mam nadzieje ze to juz za nami i Zosi nie nawroci sie choroba.

Witam serdecznie

u nas dzis spadlo duzo sniegu (jak na IE). SAsiedzi juz ulepili wielgachnego balwana, a ja jestem w szoku ze mi net chodzi (w weekend zawsze z tym byl problem).

Witam :-)
Miałam iść dziś z Oliwką na koncert, ale niestety nie udało się, więc wybierzemy się chyba kupić Patrykowi spodnie na Chemiku.
Dzień u nas mniej wiosenny niż wczoraj, pochmurno się zrobiło, ale zimno nie jest,więc chyba jesteśmy już bliżej wiosny :happy:

hejka
zdrówka dla Milenki, Joasiek jak nocka?

a nam wczoraj udusiły się wszystkie rybki :-( prawie 100 sztuk, ostał się jeden sum i rak :-( i to przeze mnie bo nie zaświeciłam im światła :-(

reklama
Witam:-) Zaraz siadamy do obiadu, bo rano byliśmy z Oliverem w szpitalu na badaniu krwi. Cieszę się, że obaj chłopcy spokojnie jeżdżą autem i nie ma problemów:tak:

u nas dzis spadlo duzo sniegu (jak na IE)

To prawda, niestety już popadał deszcz, wyszło słońce i po śniegu:sorry:

... więc wybierzemy się chyba kupić Patrykowi spodnie na Chemiku.

Udanych zakupów:tak:

... a nam wczoraj udusiły się wszystkie rybki :-( prawie 100 sztuk, ostał się jeden sum i rak :-( i to przeze mnie bo nie zaświeciłam im światła :-(

Ojej:-( Straszna szkoda... 100 sztuk:szok: Musiałaś mieć spore akwarium Wisienko:tak:

Miłego dnia Dziewczyny:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry