reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

melduje sie ale nie mam siły czytać... Milenka już prawie zdrowa, nie ma katarku na który sie zapowiadało, jest energiczna i wyglada na zdrową, jedynie to jeszcze troche się temperaturka utrzymuje do 37,5 stopni dzisiaj a wczoraj w nocy 38.
Nocka znowu była kiepska a ja nei mogłam zasnąć, w końcu pościeliłam sobie na kołdrze spanie kolo jej łóżeczka i tak sobie chyba plecy od podłogi przeziębiłam :baffled:
Dobrze że z myszką już coraz lepiej, ale teraz dla odmiany to ja się od niej zarazilam i zdycham, taka chora ze 4 lata już nie byłam, zupełnie nie mam siły sie nią zajmować :no::-(

reklama
Witam w niedzielny wieczór.

Tycia - gratulacje! Piękny wynik!:tak::-)

Joasiek wracajcie do zdrowia!

A ja padam na nos. Cały dzień spędziłyśmy u rodzinki pod Opolem i marzę teraz o ciepłej kąpieli:tak:

Dobra wiem,że jest niedziela,ale wysprzątałam w ciągu 40 min cały dom:rofl2:,pozmywałam, umyłam wszystko cifem,popryskałam domestosem i umyłam podłogi,nawet kurz starłam:-D
chyba jestem pedantką:baffled::-p

zdrówka dla wszystkich życzę tym bardziej,że znowu pada śnieg,więc może się ochłodzić
spadam się myć i poprzytulać do D.wykorzystując fakt,że Anti już śpi:tak::rofl2:

Hej babencje.
Dwa dni urodzinowe imprezy,bardzo udane,ale sporo sprzątania mam,więc czsu mło.Jutro pocytam i cosik popiszę,pa,pa.
Joasiek-zdrówka!
Tycia-gratuluję i podziwiam!:tak:

Ja niedawno co pozmywałam:baffled: .......ach w takich chwilach marzy mi się zmywarka :sorry2:

Wiśnia
ale pech z tym rybkami :sorry2:

Tycia gratki :tak:świetna średnia

Susu zdrówka dla małej

Joasiek oby Milence szybko mineło zdrówka dla niej:tak:i uważaj żebyś czegoś sobie nie narobiła od spania na ziemi :sorry2:

Justynka moja w miarę daje sobie umyć nie jest źle ale mogło by byc lepiej ;-)

witam i ja
Nuska:-D moj tez sie burzy jak za dlugo siedze
wlasnie wrocilismy od mojej siostry, bylismy na dobrej kolacyjce.:tak:

Snieg sypie ale miejmy nadzieje ze do rana stopnieje bo sie wybieram na zakupy a nie lubie jezdzic jak jest slisko.

Wisnia jak to Ci zdechly rybki ?

TYcia gratuluje zdania sesji!:-)

Joasiek zdrowka dla Was zycze ! Dobrze ze Milence juz przechodzi:tak:

reklama
hej ..wejde poczytam jak net pozwoli
zdrówka dla wszystkich potrzebujacych:tak:
hej ..wejde poczytam jak net pozwoli
zdrówka dla wszystkich potrzebujacych:tak:
poczytałam
wiec dodam
Gratki Tycia końca sesji i sredniej
Wisnia szkoda 100 rybek a moze to powietrza im nie włączyłas a nie swiatła?:dry::confused:
no jeszcze raz Milenko,Lailuniu i Joasiek Duzo zdrówka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry