reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-) Ja juz po 2 godzinnym przymusowym spacerku
Wisnia ja uzywam CO2 i nigdy nam sie ten numer niezdazyl:no: Kolezanka pare dni temu pozbywala sie akwariumu i trzymala dla mnie rybki przez dobe we wiaderku a padla tylko jedna u mnie juz w domu :tak: A rybka sliczna a jaszczur nawet ladny ale tylko na zdjeciu :rofl2: mojemu by sie podobala taka jaszczurka:tak: A niezjada ona rybek :confused: Pytam sie bo jak mojemu pokaze to sie w niej zakocha i kupi:rofl2:

reklama
Irtasiu na razie toto siedzi sobie na górze akwarium na takiej szybce i się grzeje, rybek mamy aż 3 więc nie powiem na pewno czy nie zeżre...
ponoć część dnia sobie pływa, część wyłazi, reaguje na imię i wyciąga łeb żeby ją głaskać... Izka nam już żyć nie daje bo chce się z nią bawić fuuuuuuj

Irtasiu na razie toto siedzi sobie na górze akwarium na takiej szybce i się grzeje, rybek mamy aż 3 więc nie powiem na pewno czy nie zeżre...
ponoć część dnia sobie pływa, część wyłazi, reaguje na imię i wyciąga łeb żeby ją głaskać... Izka nam już żyć nie daje bo chce się z nią bawić fuuuuuuj
to wy macie zrobione z akwarium tez i terrarium:confused: dobrze kumam:confused:

eeeeeeeeeeeeee :confused: chyba nie, to są takie szybki na dłuższych bokach wąskie, mają chyba wzmocnić akwarium czy cóś, bo ono było klejone a nie gotowe, zresztą nie znam się :zawstydzona/y:

Witam:-) W końcu dotarłam:-p Posprzątałam dom i czekałam na położną, bo myślałam, że może dzisiaj się zjawi;-) Zjedliśmy rosół z wczoraj i zaraz wezmę się za robienie omletów z powidłami śliwkowymi i cukrem pudrem (dla męża), jak mi Oliv da i nie obudzi się zaraz na karmienie:-p Skubaniec śpi od 11 i za żadne skarby się nie da obudzić:sorry2: Ale buszował od 8 i nie chciał zasnąć, więc to pewnie dlatego - najadał się, zrobił co trzeba, najadał i zasnął:-D

Wiśnia śliczne te rybki:tak:

Zdrówka dla wszystkich Chorowitków:tak:

Miłego popołudnia:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry