reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

wkurzona jestem ostro :wściekła/y:. Milena znow miala chisterie. Teraz na szczescie spi.
My rozliczamy sie w IE, ale co jakis czas wplacamy pieniazki na chorego dzieciaczka, albo jak jestesmy w PL to wysylamy smski. W zeszlym tygodniu wplacilismy pieniazki dla Kacperka.

reklama
bąbleki uderzyły mi do głowy, kolezanka przyszła i otworzyłam szampana (oraz odmroziłam jeszcze zeszłoroczne truskawki) dzieciaki sie bawiły a my gadu gadu...Zosia śpi ja chyba tez sie poloze
:rolleyes2:

Oliwka,moze faktycznie sie zdrzemnij;-):rofl2:.
Urodziny Konradzia robie w tę sobotę,a jeszcze nie wiem co podam gościom:zawstydzona/y:.Musze pomyslec i wziąc sie za zakupy...
Tort jednak będzie normalny.Po taki fajowy musiałabym dojezdzac 30 km i dalam sobie spokój.Zamowie normalny,sprawdzony i w dodatku bardzo smaczny;-) z bita śmietaną.
Zastanawiam sie w co Kondzia ubiore,ale chyba cos wygrzebie w szafie... :-)
Wychodzi na to,ze balujemy z Karolą w sobotę;-).

Witam:-) My balujemy za tydzień w sobotę;-) W ten weekend babcia ma urodziny:-p Tak się zastanawiam czy jechać na obiad z Oliverem czy może mój O. sam z Vickiem pojedzie. Jak go pytam jak by wolał, to on mi mówi, że to moja decyzja;-) Ehh... w sumie Mały jest spokojny i na 3-4 godziny moglibyśmy pojechać, bo do tego dochodzą 2 godziny jazdy w obie strony:sorry2: Muszę nad tym pomyśleć. Tak samo jak i nad prezentem dla teściowej:confused: Ona lubi pić kawę i pomyślałam o czymś takim:
HOME : Powercity Electrical - LCD DVD Digital Camera Laptop Washers Fridges Cookers
To chyba lepsze niż kolejny sweter (taki pomysł podsunął teściu synowi, jak zapytał co mamie kupuje):nerd:

Miłego dnia:happy:

Tak się zastanawiam czy jechać na obiad z Oliverem czy może mój O. sam z Vickiem pojedzie. Jak go pytam jak by wolał, to on mi mówi, że to moja decyzja;-) Ehh... w sumie Mały jest spokojny i na 3-4 godziny

Miłego dnia:happy:
jak chce wziąć małego i jechać sam to mu dawaj bez niczego,a Ty sobie odpoczniesz;-):tak:,w końcu krzywda dziecku się nie będzie działa,a TY sobie wtedy np."paznokcie pomaluj u nóg:rofl2:"żarcik taki
a ekspres bardzo fajny,na pewno się ucieszy

Witam wszystkich bardzo serdecznie:tak: po mojej baaaardzo długiej nie obecności :szok:
na pewno wszystkiego nie nadrobię w czytaniu,bo nie ma takich nawet szans:no:
cieszę się bardzo że znów będę mogła z wami po pisać,wypić kawkę;-) podzielić się z wami moimi nowinami :-)
pozdrawiam serdecznie was oraz wasze dzieciaczki:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry