reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasia oj mam nadzieje że to jakaś pomyłka chyba że dzieci ci coś przypadkiem naklikały i gdziesz weszły :confused:

a mi się rodzinka powiększyła chyba o 3 małe łyse stworki :sorry2: tyle co zdążyłam podejrzeć ;-)

Irtasia oj mam nadzieje że to jakaś pomyłka chyba że dzieci ci coś przypadkiem naklikały i gdziesz weszły :confused:
a mi się rodzinka powiększyła chyba o 3 małe łyse stworki :sorry2: tyle co zdążyłam podejrzeć ;-)
dzieci to na 99% niebyly , jestem ciekawa skad maja adres a normalnie jakby sie ktos gdzies logowal to by musialy emaile przychodzic a tu nic tylko ten list i pisza ze to juz 2 upomnienie jak ja nawet pierwszego niemialam:wściekła/y:

czyzby chomiczki:confused::-):-D

Witam :-):-)

Gosiu, gratulacje :tak::tak:

Irtasiu, to musi byc pomylka. Nie wiem, czy dobrze rozumuje, ale chyba nie mozna ot tak wejsc na strone i pozniej placic za nia. Chyba wczesniej musisz albo cos zaakceptowac np. regulamin. Nie wiem jaki macie internet, ale moze to przez jakiegos wirusa albo dialera?

Oj, Irtasia , niefajnie :no:
Zycze Ci zeby sprawa szybko sie wyjasniła, dobrze ze od razu bierzecie prawnika , przynajmniej nie beda was zbywac:tak:
Niestety naciągaczy i wyłudzaczy teraz nie brakuje:baffled:

Witam :-):-)

Irtasiu, to musi byc pomylka. Nie wiem, czy dobrze rozumuje, ale chyba nie mozna ot tak wejsc na strone i pozniej placic za nia. Chyba wczesniej musisz albo cos zaakceptowac np. regulamin. Nie wiem jaki macie internet, ale moze to przez jakiegos wirusa albo dialera?
Juz od dlugiego czasu trabia o takich rzeczach u nas w radiu a jak ja weszlam na ta stronke co oni tam pisza to tam sa programy przerozne do sciagania i trzeba tam sie zalogowac a my ta stronke pierwszy raz widzimy bo przewaznie jak juz cos potrzebuje to z megaplikow sciagam

Juz od dlugiego czasu trabia o takich rzeczach u nas w radiu a jak ja weszlam na ta stronke co oni tam pisza to tam sa programy przerozne do sciagania i trzeba tam sie zalogowac a my ta stronke pierwszy raz widzimy bo przewaznie jak juz cos potrzebuje to z megaplikow sciagam

Widzisz Irtasiu, to musi byc to. Zobaczysz, sprawa wyjasni sie pomyslnie dla Was:tak::tak::tak:

dzieci to na 99% niebyly , jestem ciekawa skad maja adres a normalnie jakby sie ktos gdzies logowal to by musialy emaile przychodzic a tu nic tylko ten list i pisza ze to juz 2 upomnienie jak ja nawet pierwszego niemialam:wściekła/y:

czyzby chomiczki:confused::-):-D

tak:tak: chomiczki teraz naliczyłam z 5-6 :szok: juz nie liczę bo co patrzę to ich więcej :sorry2:

a z tą stronką to napewno pomyłka albo oszustwo zresztą tyle teraz tego co się słyszy że ktoś kogoś chce naciągnąć na kasę że napewno wszystko sie wyjaśni :tak:

Irtasia, przecież musielibyście się na tej stronce wcześniej zalogować i podać swoje dane, więc napewno byś wiedziała. Chyba, że ktoś się zalogował na Twoje nazwisko i odres :confused: Może ktoś Ci zrobił świństwo :confused::ninja2:

Gosiu, nie zaglądaj do chomiczków, bo samiczki, gdy je ktoś niepokoi, potrafią zjeść swoje małe :baffled: Mi to się niestety przytrafiło, miałam chomiczkę, dopuściłam ją i jak się małe urodziły, to byłam ciekawa maluszków i zaglądałam parę razy do terrarium (tylko zaglądałam, nawet nie ruszałam) i moja chomiczka niestety zjadła swoje małe :-( Niestety raz zajrzałam, kiedy była właśnie w połowie konsumpcji :baffled: widok ten tak mnie zraził, że do chomiczkki poczułam odrazę i ją wydałam. Ktoś mi powiedział, że takie zachowanie jest normalne u chomików, kiedy czują się niepokojone.

reklama
Irtasia ja dostałam drugie upomnienie do zapłaty 98zł za bokserki;-)...ktorych nie otrzymałam ..napisałam meila z opr na jakiej podstawie i po tygodniu dostała zwrotnego z przeprosinami ;-):rofl2::-D:tak:i przyjeta reklamacja no ale sam fakt;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry