irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
maz w czwartek idzie do adwokataA nie da się tego jakoś wyjaśnić![]()
co masz na mysli??chyba,że jest coś o czym nie wiesz....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maz w czwartek idzie do adwokataA nie da się tego jakoś wyjaśnić![]()
co masz na mysli??chyba,że jest coś o czym nie wiesz....![]()
dzieci to na 99% niebyly , jestem ciekawa skad maja adres a normalnie jakby sie ktos gdzies logowal to by musialy emaile przychodzic a tu nic tylko ten list i pisza ze to juz 2 upomnienie jak ja nawet pierwszego niemialamIrtasia oj mam nadzieje że to jakaś pomyłka chyba że dzieci ci coś przypadkiem naklikały i gdziesz weszły
a mi się rodzinka powiększyła chyba o 3 małe łyse stworkityle co zdążyłam podejrzeć ;-)

:-)
Irtasia oj mam nadzieje że to jakaś pomyłka chyba że dzieci ci coś przypadkiem naklikały i gdziesz weszły
a mi się rodzinka powiększyła chyba o 3 małe łyse stworkityle co zdążyłam podejrzeć ;-)

Juz od dlugiego czasu trabia o takich rzeczach u nas w radiu a jak ja weszlam na ta stronke co oni tam pisza to tam sa programy przerozne do sciagania i trzeba tam sie zalogowac a my ta stronke pierwszy raz widzimy bo przewaznie jak juz cos potrzebuje to z megaplikow sciagamWitam :-):-)
Irtasiu, to musi byc pomylka. Nie wiem, czy dobrze rozumuje, ale chyba nie mozna ot tak wejsc na strone i pozniej placic za nia. Chyba wczesniej musisz albo cos zaakceptowac np. regulamin. Nie wiem jaki macie internet, ale moze to przez jakiegos wirusa albo dialera?
Juz od dlugiego czasu trabia o takich rzeczach u nas w radiu a jak ja weszlam na ta stronke co oni tam pisza to tam sa programy przerozne do sciagania i trzeba tam sie zalogowac a my ta stronke pierwszy raz widzimy bo przewaznie jak juz cos potrzebuje to z megaplikow sciagam

dzieci to na 99% niebyly , jestem ciekawa skad maja adres a normalnie jakby sie ktos gdzies logowal to by musialy emaile przychodzic a tu nic tylko ten list i pisza ze to juz 2 upomnienie jak ja nawet pierwszego niemialam
czyzby chomiczki:-)
![]()
chomiczki teraz naliczyłam z 5-6
juz nie liczę bo co patrzę to ich więcej 

Może ktoś Ci zrobił świństwo 

Mi to się niestety przytrafiło, miałam chomiczkę, dopuściłam ją i jak się małe urodziły, to byłam ciekawa maluszków i zaglądałam parę razy do terrarium (tylko zaglądałam, nawet nie ruszałam) i moja chomiczka niestety zjadła swoje małe :-( Niestety raz zajrzałam, kiedy była właśnie w połowie konsumpcji
widok ten tak mnie zraził, że do chomiczkki poczułam odrazę i ją wydałam. Ktoś mi powiedział, że takie zachowanie jest normalne u chomików, kiedy czują się niepokojone.

i przyjeta reklamacja no ale sam fakt;-)