reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Hej a ja tylko na chwilkę , bo zaraz ma wpaśc do mnie moja siostra i bedzie caaały dzien, nie ma innego wyjscia bo musi czekac na swojego meza az wroci z pracy i ja wezmie:sorry2:
ale fajnie cały dzien nasz :))

no to miłego dnia :) i jeszcze raz dziekuje za zyczonka :tak:

Witam:-) W końcu mam chwilę, bo dopiero Oliver padł:sorry2:

Dobra jestes:szok: ...podziwiam Wolfia
Wolfia ty to jestes super-mama:-D, świetnie dajesz sobie radę z dwójeczka maluchów:tak::-) i jeszcze posprzatasz, okona umyjesz, obiad ugotujesz:szok::-) no ale w sumie czy masz inne wyjście:confused:;-):-p:-D:-)

Dzięki Dziewczyny;-) No właśnie wyjścia nie mam i muszę sobie jakoś radzić:tak: Czasem jest dzień, że zrobię bardzo dużo, a czasem nie mam nawet czasu siusiu iść zrobić:sorry2:

Rozalka zdrówka dla męża!
Madzia, to niedobrze. Zdrówka dla Patryczka:tak:
Nuśka udanych zakupów:tak:

:tak::tak:

Oliweczko
spełnienia wszystkich skrytych marzeń,
w życiu pomyślnego toku zdarzeń,
w realizacji celów wytrwałości
i satysfakcji z codzienności:-)
294_Happy_Birthday_Flowers.jpg

Idę obiad wstawić, a jak wróci mąż z pracy to dokończę sprzątanie, zrobimy tort i część obiadu na jutro:tak:

Miłego dnia:happy:

Hej!
Witam się i żegnam:tak::-D
Jedziemy dziś do rodziców, a jutro na 18-ę do chrześniaka mojego męża. Cholercia, gdyby nie te 500 km, to może by mi się chciało:baffled:
Do poniedziałku więc, bo nie wiem czy będzie czas na wyjeździe, zeby się na bb logować:tak:

Całe popołudnie nie mogłam napisać żadnego posta :crazy: Ciągle mi pokazywało informację, że mam za krótkiego posta i że musi mieć co najmniej 3 znaki :angry:
a miał napewno więcej. Koleżanka z bydgoskiego BB miała to samo, ale widziałam, że dochodziły nowe posty, więc nie wszyscy mieli kłopoty :confused:

Witam :-)

coś tu pustki ;-)
u mnie na dworze ładnie ciekawe czy tak cały dzień będzie:blink:bo chętnie nad jeziorko się wybiorę na jakiś spacer :tak:

wczoraj Emilka już na rowerku jeździła:tak: poszła z tatą i cieszyła się na ten rowerek jak nigdy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry