WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Witam:-)
Rosmerta fajnie, że już będziesz miała męża w domu
Najgorsze jest takie czekanie na wyjście, jutro wyjdzie, a może w końcu dziś wyjdzie...
Matyldo pocieszające jest to, że teraz się przemęczycie, ale potem będziecie się sobą cieszyć we własnym domu, bez kredytów - super:-)
Fajnie, że masz z kim Gosie zostawić;-)
A wiecie co Victor wczoraj zrobił jak jego brat leżał w łóżeczku
Jadł sobie orzeszki w polewie i dał jednego Oliverowi do buzi
Ja patrze a tu poduszka w czekoladzie, patrze do buzi, a tam orzeszek, bo polewa już się rozpuściła
Mały szczęśliwy, bo dostał coś dobrego, cały obśliniony i memła tego orzeszka. Całe szczęście, że nic się nie stało i w porę to zauważyłam
Plus tego jest taki, że chociaż dzieli się z bratem
Ale już wie, że Oli jest na to za mały i że tylko mama mu daje jeść "cusia" jak to Vick mówi
Miłego dnia:-) U nas dzisiaj znowu dzień pod chmurką
Rosmerta fajnie, że już będziesz miała męża w domu
Najgorsze jest takie czekanie na wyjście, jutro wyjdzie, a może w końcu dziś wyjdzie...
Matyldo pocieszające jest to, że teraz się przemęczycie, ale potem będziecie się sobą cieszyć we własnym domu, bez kredytów - super:-)
Fajnie, że masz z kim Gosie zostawić;-)A wiecie co Victor wczoraj zrobił jak jego brat leżał w łóżeczku
Jadł sobie orzeszki w polewie i dał jednego Oliverowi do buzi
Ja patrze a tu poduszka w czekoladzie, patrze do buzi, a tam orzeszek, bo polewa już się rozpuściła
Mały szczęśliwy, bo dostał coś dobrego, cały obśliniony i memła tego orzeszka. Całe szczęście, że nic się nie stało i w porę to zauważyłam
Plus tego jest taki, że chociaż dzieli się z bratem
Ale już wie, że Oli jest na to za mały i że tylko mama mu daje jeść "cusia" jak to Vick mówi
Miłego dnia:-) U nas dzisiaj znowu dzień pod chmurką

, a tu jeszcze tak gorąco nic się nie chce
lato ,lato a ja kicham i katarze nieziemsko