reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dobrywieczorek :-)
Pogoda udała się dzisiaj na medal, wybrałyśmy się z Milenką nad jeziorko i na wielki plac zabaw, aaaale się tam dzisiaj wyszalała :tak::-)
Miśka witaj z powrotem :tak:
Miłego weekendu!
Ja jutro biegam po sklepach, wieczorek też mam zaplanowany, a w niedzielę jadę z Milenką do Krakowa na chrzest, więc wpadnę najwcześniej za 2 dni :tak:

reklama
Witam sobotnio:tak:
Widzę, że Bb-mamy w dobrych humorach na forum:-D
Karolina - super, że Milence wraca apetyt:tak:
Karola - masz rację. W naszej kulturze pies, kot to przyjaciel człowieka, czworonożny członek rodziny, ale w Chinach pies to mięso takie samo jak kaczka czy gęś. W niektórych eleganckich restauracjach klient może sobie wybrać szczeniaka z którego zje obiad. Dla mnie to potworne:szok::-( Ale świata nie zmienię, natomiast nie tyle sam fakt zjadania zwierzęcia jest dla mnie szokujący co warunki w jakich są przetrzymywane i zabijane. Te od tej baby ze smalcem nie miały wody, piły własne g... i jadły szczątki współbratyńców. Jak twierdzą "znawcy" psa przed śmiercią trzeba najpierw obić kijami, wtedy smalec jest lepszy. Masakra... :-(
Kurcze cieszę się, że Justynki nie ma z nami na lutówkach... naprawdę trudno byłoby mi powstrzymać się przed przykrym komentarzem:baffled:

Wolfia już pewnie porządki zrobione i czas na odpoczynek:tak:
Miśka witaj z powrotem! Czekamy na relację:-)
Joasiek udanych zakupów i weekendu:tak:

A my jak zawsze w weekend byczymy się niemiłosiernie:tak: Weekendy są nasze - bez babć, dziadków i Pani Tereski. Cały ten czas poświęcam Gosi (i mężowi jak jest):tak:
Może pojedziemy sobie nad jeziorko do znajomych, jak w zeszły weekend, popływamy łódką , jak Gosia nie będzie się bała, bo ostatnio było ciężko i w efekcie mężczyźni wybrali się w samotny 4-godzinny rejs, a my kobiety (z żoną kolegi) zostałyśmy na brzegu:-p
Miłego weekendu!

reklama
Witam :-)
Słoneczko super świeci.
Ja zaraz lecę z psem, a potem z Oliwką do Biedry po drobne zakupy, bo wzięła nas dziś ochota na fasolkę po bretońsku na obiad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry