reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

A ja jestem cholernie wściekła,bo pod CH JANKI ukradli mi antene CB.Bartuś chciał zdjąć,a ja powiedzialam,żeby tego nie robil:no:.Jacek sie pewnie ucieszy:no::sorry2:.
Wolfia,szczęśliwej podróży!:tak:

reklama
WolfiA udanego lotu i aby maluchy zaskoczył ciebie pozytywnie.

ja naszego wyjazdu się boję- ale mnie znacie :zawstydzona/y::sorry2:

dziś byłam 5 godzin no w sumie to 3 czynne godziny chodzenia po sklepach- bez małego bo został u babci- efekt końcowy: nic nie kupiłam sobie :-D jak zawsze zresztą.

spadam się kąpać i herbatka i lulu.

Hej Babeczki!
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale nie miałam siły pisać przez ostatni tydzień.
Małgosia jest chora, zaczęło się w niedzielę od kaszlu, obrzęku błon śluzowych i gorączki 39 st. Pojechałyśmy do lekarza - diagnoza zapalenie oskrzeli:-(
We wtorek gorączka trochę spadła, ale pojawiły się zaczerwienione oczka i większy kaszel szczególnie w nocy i rano. Więc znów lekarz i podejrzenie alergii tylko na co, skoro całą wiosnę i lato było ok.:baffled:
W poniedziałek kolejne badania, lekarka podejrzewa alergię na zarodki grzybów, a my mieszkamy blisko lasu więc jest to możliwe:-(
Oj dziewczyny co ja przeszłam w ostatnim tygodniu.. trzy nieprzespane noce strachu o Gosiaka:-(
Na szczęście jest już lepiej i obyło się bez szpitala...

Witam, zakupki juz zrobione przez meza i zosiaka:tak:
Domek juz sprzątnięty ;-)
dzisiaj mam samotny wieczór bo mój Ł gra dzis koncert...na ktory nie pozwolił mi iść :dry:
ale przyjezdza moja siostra wiec same nie bedziemy :tak:
ide robic jakaś sałatkę na kolacyjkę

Oj Matylda musiałas się nastresować, nie ma nic gorszego od chorych dzieciaczków:-(, dobrze ze chociaz jest juz troszke lepiej ..
Będziecie robic jakies testy? Zdrówka dla was!

Hejo

Wolfia, juz pewnie jestes w Pl. Sliczna pogoda tutaj, prawda???:-):-) Korzystajcie z niej i do zobaczenia po powrocie. Ja wracam za rowne 2 tyg.

Matylda, wspolczuje stresa o Gosiaczka. Cale szczescie ze obylo sie bez szpitala.

Agusia, ja probowalam sie prywatnie zarejestrowac na usg piersi ( u mnie w rodzinnym M-ku) i najblizszy termin na 6 pazdziernika, ale mnie juz tutaj nie bedzie. Jeszcze mam szanse u jakiegos doktorka w przyszlym tyg., ale nie wiem jaki z niego specjalista. Chyba sprobuje gdzie indziej. A tak poza tym, ciekawe dlaczego Ty na wyniki holtera raz musisz czekac 3 tyg, a drugim razem sa od razu?

Udanego weekendu dziewczyny:tak::-):-)

Witam:tak:
U nas też piękna pogoda, najchętniej poszłabym z Gosią i Lolkiem na spacer.. ale jeszcze nie pora na to.

Oj Matylda musiałas się nastresować, nie ma nic gorszego od chorych dzieciaczków:-(, dobrze ze chociaz jest juz troszke lepiej ..
Będziecie robic jakies testy? Zdrówka dla was!

Będziemy robić testy, chociaż przed 3 rokiem to niewskazane bo testy nie wychodzą miarodajne. Ale lekarka stwierdziła, że warto jednak zrobić, aby ukierunkować leczenie, a potem się powtórzy.

Miłej niedzieli Babeczki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry