agusia9915
Matka wariatka
Pozdrowienia dla Matyldy i zdrówka dla chorego Gosiaczka
:-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Super, że z Szymkiem nie było żadnych problemów i spędziliście bardzo miło czas:-) Czekamy na fotki;-)
Jutro mnie tylko jeszcze czeka prasowanie i okna by się przydało umyć w najbliższym czasie
Idę pod prysznic i spać.
Najgorsze, że Tomka nie ma do wieczora przez kilka dni, bo robi remont przedpokoju u swoich rodziców.
No cóż, będzie trzeba dziecku założyć kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy i wyruszyć. Nie lubię robić zakupów w deszczu 

Ja sobie też zazdroszczę, że miałam wenę;-)Zazdroszę Ci WolfiA, że już masz dom posprzątany

planowaliśmy wyjście na kasztany ;-)ale Emilka wczoraj coś sobie w nóżkę zrobiła i musiałam ją nosić tak piszczałą teraz byliśmy na spacerku to w rowerku musiała jechać ale już chodzi na piętce
wiec raczej nie pójdziemy nigdzie bo ja też ledwo do sklepu dotarłam tam mnie coś boli jakby więzadła czy co 

:-(