Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nocka spokojna z jego strony, spal jak suseł mimo zatkanego noska
a mama dzis na rzęsach chodzi
wszystkim słonka zyczę
:-)
:-(
(tamiflu ) i zapalenie płuc (augmentin)...kierowali mnie wczoraj na zakaźny ale dla zakaźnego
byłam w zbyt dobrym stanie (przyjmują tylko umierających)...badało mnie 4 lekarzy + 1 na pogotowiu ..kupę badań i rtg...dostałam 5 kroplówek echhh a jak sobie pomyśle ,ze ja chciałam do Śremu w takim stanie jechać....noc spędziłam w szpitalu ...panika wszyscy w maseczkach...
mam grype typu A(tamiflu ) i zapalenie płuc (augmentin)...kierowali mnie wczoraj na zakaźny ale dla zakaźnego
byłam w zbyt dobrym stanie (przyjmują tylko umierających)...badało mnie 4 lekarzy + 1 na pogotowiu ..kupę badań i rtg...dostałam 5 kroplówek echhh a jak sobie pomyśle

czyli jednak twoje przypuszczenia okazały sie prawdziwe....:-( i tez jestem w szoku że nie zatrzymali cie w szpitalu
to nie sa przelewki, jak tego typu grypa trafia na organizm osłabiony innymi chorobami
co za.... ale kurcze pan prezydent z przeziebieniem do szpitala trafił....
Kasiu,ja tez miałam problem z moczeniem Bartusia...Sek w tym,ze oni dosłownie 3-4 miesiace temu pozegnali pieluchy w dzien.Mam wrazenie,ze Kubus nie ma nawet szansy sprobowania jak sie spi bez pieluchy.Jesli faktycznie by sikal w nocy,to oczywiscie pieluchy sa wybawieniem .Chłopczyk jest bystry,tylko mama mysli,ze jej dziecko jest jeszcze niegotowe do tego czy tamtego
.
hej
troszkę a raczej dużo lepiej się czuje moge siedziec ;-) wczoraj nie byłam wstanie już ruszyć nawet głowa:-(
To jakiś horror co wczoraj przeżyłam:-(
noc spędziłam w szpitalu ...panika wszyscy w maseczkach...
mam grype typu A(tamiflu ) i zapalenie płuc (augmentin)...kierowali mnie wczoraj na zakaźny ale dla zakaźnego
byłam w zbyt dobrym stanie (przyjmują tylko umierających)...badało mnie 4 lekarzy + 1 na pogotowiu ..kupę badań i rtg...dostałam 5 kroplówek echhh a jak sobie pomyśle ,ze ja chciałam do Śremu w takim stanie jechać....
dzieci kazali mi ewakuować z domu wiec są u mamy:-tak: