reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Dzień dobry:-)

Pospaliśmy w tą kiepską pogodę do 8:30:shocked2: Dzieciaki to chyba weekend wymęczył:-p Miałyśmy się spotkać z Karoliną i iść na wspólny spacer, ale deszcz pokrzyżował nam plany:confused2: Miejmy nadzieję, że jutro się uda:tak:
Dzisiaj dostaliśmy kartkę z Nowej Zelandii od teściowej:shocked2: Teść był na weekend, zadowolony bardzo, chyba co wizytę bardziej:-D Victor bawił się ze swoim 5,5letnim wujkiem jak nigdy, aż w szoku byłam, bo zmiana ogromna:tak: Praktycznie nie było dzieci w domu i nie było awantur;-)

ostatnio się zastanawiałam ile z nas zostało jeszcze z dziećmi w domu???

Tycia chyba więcej mam:tak:
Wolfia, Rozalka, Karolina?
Karola nie jesteś jedyna napewno;-) Wbrew pozorom jest nas całkiem sporo: Agusia, Gosia, Irtasia, Karola, Madzia(?), Madzix, Karolina i ja WolfiA;-)
Powiem szczerze, że gdyby nie Oliver to szukałabym pracy po nowym roku, a Victor przedszkola;-) A tak mam jeszcze jakieś 2 lata na przemyślenia:-p Zastanawiam się czy nie dać ogłoszenia, że zajmę się jeszcze dodatkowo jakąś dwójką dzieci, zawsze to jakieś dodatkowe pieniądze:sorry: Ale pomyślę o tym konkretniej jakoś wiosną. Chciałabym również zacząć w przyszłym roku pedagogikę albo informatykę przez internet (Polski Uniwersytet Wirtualny - studia przez internet, kursy przez internet, studia online, kursy online), bo mój angielski niestety nie jest na poziomie studiowania tutaj:-( Trochę planów mam, zobaczymy czy uda się je zrealizować:rofl2:

Miłego dnia:-) Mogłoby się słoneczko pojawić:sorry:

no ja miałam poczucie że jest nas malutko a jakoś tak tyci tyci to wcale nie jest. ja jeszcze 10 miesięcy będę w tym gornie bo od września do przedszkolka.

Hej :-) Ale ciepło się zrobiło, szok!
Ja jutro i pojutrze mam urlop, będę się kurować, bo łamie mnie w kościach i mam 37,3. Ale na spacerek to pewnie wyjdziemy jeśli pogoda się nie popsuje.

Witam :-)

moje dziecię cos dzisiaj niespokojnie spało, budził sie z placzem ale zaraz zasypiał, nie wiem czy cos mu sie sniło, czy co:eek:

Rozalka ale masz fajny dzwonek w budziku:-D:-p;-):-D:-D:rofl2:

miłego dnia dziewczyny:-)

reklama
Witam rownież:-)

Matylda, i kto tu szaleje z avatarkami?:-D;-)Jest świetny:tak:

Faktycznie dziewczyny, trochę nas jeszcze jest tych udomowionych;-)

Kasia , zdrówka! Szkoda,ze pierwsze dni urlopu przeznaczasz na walkę z choróbskiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry