Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieciaki to chyba weekend wymęczył
Miałyśmy się spotkać z Karoliną i iść na wspólny spacer, ale deszcz pokrzyżował nam plany
Miejmy nadzieję, że jutro się uda
Teść był na weekend, zadowolony bardzo, chyba co wizytę bardziej
Victor bawił się ze swoim 5,5letnim wujkiem jak nigdy, aż w szoku byłam, bo zmiana ogromna
Praktycznie nie było dzieci w domu i nie było awantur;-)ostatnio się zastanawiałam ile z nas zostało jeszcze z dziećmi w domu???
Karola nie jesteś jedyna napewno;-) Wbrew pozorom jest nas całkiem sporo: Agusia, Gosia, Irtasia, Karola, Madzia(?), Madzix, Karolina i ja WolfiA;-)Tycia chyba więcej mam
Wolfia, Rozalka, Karolina?
Zastanawiam się czy nie dać ogłoszenia, że zajmę się jeszcze dodatkowo jakąś dwójką dzieci, zawsze to jakieś dodatkowe pieniądze
Ale pomyślę o tym konkretniej jakoś wiosną. Chciałabym również zacząć w przyszłym roku pedagogikę albo informatykę przez internet (Polski Uniwersytet Wirtualny - studia przez internet, kursy przez internet, studia online, kursy online), bo mój angielski niestety nie jest na poziomie studiowania tutaj:-( Trochę planów mam, zobaczymy czy uda się je zrealizować

Ja juz wiecej nie licze,bo mi to kiepsko idzieTycia chyba więcej mam
Wolfia, Rozalka, Karolina?