reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam,
to super wiadomości Rosmerta.
Co do kupowania orzeszków i tym podobnych rzeczy to ja też dziękuję.Teraz to rzeczywiście najlepiej by było zostać w domu i nigdzie nie wychodzic, choróbska na każdym kroku. A markety to już istne epicentrum:eek: Mój mąż to nawet sobie fryzjera na razie podarował:shocked2:

reklama
ja miałam dziś jechać ale wolę sobie market z Emilką odpuścić :sorry:

R i tak narzeka na gardło i mam nadzieje że nas nie zarazi :cool:

Rosmerta no to dobre wieści oby tylko mąż teraz doszedł szybko do siebie :tak:

Witam:-)

mąż odzyskał czucie w nodze i odrazu pozałował;-) boli go strasznie, dostaje ketonal dozylnie... i nie wypisza go dzisiaj:-( najwczesniej w sobotę, najpóźniej w poniedziałek, a juz myslałam, że go w weekend zabiore do domciu:sorry: no moze jutro go puszczą....

coś wczoraj dziwny kaszel dostałam, łaskotało i drapało mnie nie w gardle tylko w krtani i niżej:eek: i kaszel taki z ponizej krtani był:confused2: ale wzięłam lek i dzis juz niby lepiej,:tak: no oby to nić magicznego ;-)

Irtasia a jak twoje dzieciaki!!!!??? Chris juz zdrowy??

no faktycznie cos Nuska nam sie zagubiła i jeszcze kilka dziewczyn...

miłego dnia wszystkim:-)

dzieki, przyda się... własnie rozmawiałam z mężem i w nocy dostał temp 38,5, dreszcze, zawroty głowy, nie puszcza go do teraz:-(:-( mowią, ze temp to po zabiegu, zdarza sie, a zawroty głowy nie wiedzą, moze po tym znieczuleniu, moze po srodkach przeciwbólowych...takie skutki uboczne powiedzieli... a ja tu, on tam, nawet odwiedzić go nie mogę:-( ech tam...

najgorasza ta bezradość prawda.napewno to po znieczuleniu wkońcu trochę tego w męza napakowali a do tego ketonal też pewnie duża dawka by nie cierpiał wszystko razem i jakby nie patrzeć ingerencja w organizm.

napewno będzie ok.

T była w szpitalu i juz wiadomo od czego te sensacje - po prostu dostał przeciwbólowy plaster z lekiem narkotycznym i najzwyczajniej w świecie go naćpali:crazy: typowe objawy po przedawkowaniu tego leku ma:-( plastry te sie stosuje u osób z silnymi bólami, przy zaawansowanym stadium nowotworu np, by ulzyć w cierpieniach... dostał juz "odtrutke" hoemopatyczną od T i wraca do formy, narazie spi non-stop właściwie... ordynator rozłozył ręce i nie wiedział dlaczego tak....:eek:brak słów....
i juz wiadomo, że w takim wypadku wypisza go dopiero w poniedziałek:-( no nic, jutro jade tam i wracam bez męża, no trudno:-(

reklama
Witam.
Mam dzisiaj trochę pracy, a i wieczorem robię ten tort egipski dla męża. Mam nadzieję, że będzie dobry;-) Urodziny ma co prawda w poniedziałek, ale jutro ma przyjechać do niego tata, więc zjemy sobie coś dobrego:-)

Rosmerta zdrówka dla Ciebie i męża:tak: Szybkiego powrotu do formy dla Twojego P. Dobrze że T. w porę zareagowała:tak: To i jak ok, że ordynator się nie wkurzył, że ona mu poda swoje specyfiki i będzie ingerowała, bo na niektórych lekarzy to działa jak płachta na byka:confused2:

Miłego dnia:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry