reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

mąż czeka teraz na operacje, juz jest po badaniach, nie wie narazie o której bedzie miał, bo na dzis zaplanowano ich 10 a profesor jeszcze na wizycie na oddziale nie był

juz wzieli męża na blok, poszedł na pierwszy ogień... w sumie to dobrze, bo przynajmniej nie miał zbyt duzo czasu się denerwowoac i wzieli go z zaskoczenia
trzymajcie kciuki by wszystko posżło dobrze:tak::-(:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:-)

Moi sąsiedzi z ulicy mają już choinkę w domu, ozdoby na oknach i wnianek na drziwach:shocked2: To się nazywa express świąteczny:rofl2: Wiem, że tutaj już początkiem grudnia zaczynają dekorowanie, bo zaraz po Nowym Roku zdejmują, ale w połowie listopada:eek: Musimy serio tą choinkę w końcu kupić, bo jeszcze nie będziemy mieli:-p

Rosmerta trzymam kciuki:tak:

Wolfia takie problemy przed świętami to we współczesnym świecie norma niestety.Współczuje,bo pewnie nerwy są.Ale będzie dobrze,zobaczysz,trzymam kciuki za nową prACĘ DLA MEŻA.
Dziękujemy:tak: Aż tak nerwowo to jeszcze nie jest, bo mamy oszczędności, ale oczywiście wolelibyśmy je przeznaczyć na inny cel, ale i tak bywa, co poradzić?:sorry: CV dopracowane i zaczyna się rozsyłanie, a potem może gdzieś pojeździ i poskłada. Będzie dobrze - musi być;-)

Miłego dnia:-)

dla mnie to lekka przesada że tak wcześnie wszystko ;-)
ja na początku listopada byłam w tesco i już w ich tv reklamy świąteczne tesco z kolędami widzę ze pomału w sklepach już są ozdoby w oknach no i szał w centrach z ozdobami ;-)

a R dziś był na zakupach w tesco i mówi że góry orzechów rodzynek itd na stoiskach a ja mu że pewnie z bakteriami :sorry: może przesadzam ale ja nie kupuję w markecie takie coś na wagę idzie jeden i drugi i na to kaszle kicha wytrze ręką smarki i potem je podjada :cool::sorry::rofl2:

dzięki dziewczyny:-)
Mąż dzwonił, juz po operacji jest, wszystko poszło po mysli profesora:-), zadowolony był, tylko czucia w nodze nie ma, ale to potrwa trochę, pewnie kilka godzin jeszcze. No i noga nie jest w gipsie cąłym tylko w takiej łusce i kończy sie przed kolanem:tak:

Gosia masz racje z tymi bakaliami, ja tez w marketach nie kupuje:no: tymbarzdiej teraz w dobie chorósk wielu:confused2:a w tesco to juz w ogóle, jak kilka lat temu kupiłysmy z mama w tesco orzechy włoskie i sie okazało ze w gratisie dostałysmy białe robale, to juz powiedzialam sobie nigdy wiecej:no::no::eek:

R dziś był na zakupach w tesco i mówi że góry orzechów rodzynek itd na stoiskach a ja mu że pewnie z bakteriami :sorry: może przesadzam ale ja nie kupuję w markecie takie coś na wagę idzie jeden i drugi i na to kaszle kicha wytrze ręką smarki i potem je podjada :cool::sorry::rofl2:

Gosia ja mam dokladnie tak samo:tak:;-)- dlatego nie kupuje niczego z otwartych półek i koszy:tak:

Wolfia trzymam kciuki za pracę męża:tak:

Rosmerta za operację twojego równiez:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry