Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) wiecie co ale ja tez nie wyobrazam sobie juz abym nie wchodzila na BB....jestem tu o wiele krocej jak wiekszosc z Was ale tak sie w to wciagnelam ze szok
wczoraj wpadlam w panike, bo mezulek przeinstalowywal kompa a ja zapomnialam hasla <glupol ze mnie
>i nie moglam wejsc na forum
ale na szczescie juz jest ok
:-)
Teraz jak jest malutka, to na pewno będziemy potrzebowali pieniędzy. Mogłabym sprzedając coś, za te pieniądze kupić małej nastepne potrzebne rzeczy i tak właśnie chciałabym zrobić. Ale nie chcę, żeby oni poczuli się urażeni że nie pomyśleliśmy o nich. Odłozyłam co prawda trochę ubranek które będą pasowały na chłopca, ale zostaje jeszcze dużo rzeczy które oni będą musieli kupić, a ja akurat będę chciała je sprzedać żeby odzyskać pieniądze. Cholera, no mam twardy orzech do zgryzienia
Dość istotne jest to, że oni oboje w sumie zarabiają dokładnie 2 razy więcej niż my we dwójkę z Jackiem, bo gdyby zarabiali mniej od nas, to napewno starałabym się im pomóc, ale wiem ze stać ich na dużo więcej niż nas, więc się łamię. Jak Wy byście postąpiły? Pomocyyyyy!!!!
Muszę więc wziąć sprawę w swoje ręce