reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam poweekendowo:-)
zdrówka dla waszych dzieciaczków, Hubek tez coś pokasłuje po wstaniu, i jakis katar zawsze po spaniu ma, no ale wczoraj był u T na przebadaniu i gardło czyste, osłuchowo czysto wiec tez juz nie wiem o co chodzi
dostal lek i czekamy
no pogoda przynajmniej w weekendzik dopisała
dzis pada od rana
trza sie zabrac do roboty
miłego dzionka:-)
zdrówka dla waszych dzieciaczków, Hubek tez coś pokasłuje po wstaniu, i jakis katar zawsze po spaniu ma, no ale wczoraj był u T na przebadaniu i gardło czyste, osłuchowo czysto wiec tez juz nie wiem o co chodzi

no pogoda przynajmniej w weekendzik dopisała

trza sie zabrac do roboty

miłego dzionka:-)
agusia9915
Matka wariatka
hej
Mi mała tez przez weekend się rozkładała ale dostała lek i jak ręka odjął......dziś ja zasmarkana

Mi mała tez przez weekend się rozkładała ale dostała lek i jak ręka odjął......dziś ja zasmarkana

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Karola HUbek ma swój lek homeopatyczny przypisany i bierzemy go na różne przypadłości
czasem nawet na jego złości;-)
mi sie zrymowało

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Chińskie lizaki,brrrr....
Do polskich sklepów trafiły groźne lizaki z Chin - Wiadomości - WP.PL
kto tym karmi dzieci,masakra.
Do polskich sklepów trafiły groźne lizaki z Chin - Wiadomości - WP.PL
kto tym karmi dzieci,masakra.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
masakra
no ale niestety wiekszośc rodziców kupuje właśnie tego rodzaju rózne badziewia swoim dzieciom.... nawet na skład nie spojrzą...

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
masakrano ale niestety wiekszośc rodziców kupuje właśnie tego rodzaju rózne badziewia swoim dzieciom.... nawet na skład nie spojrzą...
![]()
Najgorzej jak dzieci dostaja kieszonkowe,a szkolne sklepiki zapodaja takie badziewia.
reklama
Witam 
okropność z tymi lizakami ale w sumie to powinno być wszystko bezpieczne dla dzieci a nie żeby po lizaku się dziecku krzywda działa
Emilka kilka razy dostała lizaka w sumie można policzyć na palcach u rąk ich ilość ale w życiu by mi nie przyszło do głowy że dostała lizaka i może być niebezpieczny
okropność z tymi lizakami ale w sumie to powinno być wszystko bezpieczne dla dzieci a nie żeby po lizaku się dziecku krzywda działa
Emilka kilka razy dostała lizaka w sumie można policzyć na palcach u rąk ich ilość ale w życiu by mi nie przyszło do głowy że dostała lizaka i może być niebezpieczny