reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej:-)
Ja już dużo lepiej od weekendu, ale to choróbsko zupełnie wyczerpało mnie i mojego O. z sił:confused2: Całe szczęście mamy to już za sobą:tak: Choć ja co rano ciężko jeszcze przełykam, bo gardło mi dokucza:sorry: Ostatnio nawet nie padało to trochę pobawiliśmy się z dzieciakami na ogródku i na placu zabaw, ale chłodno u nas:sorry:

Oliwieczka udanego urlopu:tak:

Karola
jeżeli podejrzewasz coś i objawy się zgadzają, to koniecznie porób potrzebne badania. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko w porządku:happy:
Co do prezentów na rocznice ślubu to się nie wypowiem, bo jeszcze nie miałam okazji kupować z takiej okazji:no: Ale jeżeli coś oryginalnego, to ten pomysł całkiem ciekawy:;-)
Prezent na Rocznicę Ślubu. Opisz rocznicę ślubu w gazecie na 1 str! Oryginalny pomysł na rocznicę ślubu! Wyjątkowa Rocznica!

Karolina sprawnego i szybkiego remontu Wam życzę:tak: Dobrze, że testy wyszły Milence dobrze i musicie uważać "tylko" na sztuczne dodatki - swoją drogą to ich wszędzie teraz pełno:dry:

Rozalko nigdy nic nie wiadomo, ale dobrze, że wszystko w porządku po ostatniej wizycie:happy: Dużo zdrówka dla Kubusia, ale Tobie rozpakowania się na weekend;-)

Miśka super, że wypad do Aten się udał i pogoda dopisała:-)

Tyciu tak podejrzewałam, że wyjazd Wam się szykuje;-) Fajnie, że udało się choć na kilka dni:tak: Oby jeszcze trochę słoneczka Wam się udało złapać;-)

Agusiu n014.gif!!!:-):-) Teraz pozostaje życzyć Ci bezpiecznej i szerokiej drogi:tak:
Ja za to od jakichś 2 tygodni staram się jeździć sama, bo tak to zawsze się trochę obawiałam i jeździłam z O.:-p Powodzenia w nabraniu pewności za kierownicą;-)

Rosmerta chyba wraca niedługo?;-) Brakuje mi jej postów:-p

I już prawie połowa wakacji za nami... a sierpień minie w mgnieniu oka:shocked2: Ale cieszmy się tym co jeszcze zostało;-)

reklama
Dziękuje bardzo
emoty%5B1%5D.gif

wolfia czekam 2 tygodnie i sama będę jeździć :tak:..jakoś nie straszne mi to :-)

kierowca.gif
hehe.gif
;-)​

wróciłam z basenu i jest mi zimno chyba mnie coś łapie albo @

Ostatnia edycja:
już czytałąm o tej gazecie ale to ma być chyba coś bardziej- bo na imprezie każdy prawie by musiałokulary wyciągać i kiedy to czytać między toasami??
znalazłam pościel anioł diabeł ale czy będą ją używać chyba średnio.

Witam z wieczorka:tak:.
Chciałam wczoraj wkleic pare zdjec,ale nie umiem na nowym forum :eek::no: i wrzuciłam na nasza klase :tak:. Pogode mamy fatalna,ale z nasza trójka nie mozna sie nudzic :-D. Wczoraj przeszlismy plaze w całej Krynicy + do tego pare kilosków po mieście :tak:. Dzis za to samo obzarstwo :rofl2:.
Agusia ogromne gratki :tak::tak::tak: !
Do następnego ;-):tak:

czesc co za pogoda cały czas leje za raz do pracy się zbieram a tak mi się nie chce... :(
rozalka co za tragedia tak szkoda jej i jej małej nienarodzonej córeczki nie wiem czy dobrze doczytałam ale ona miała jeszcze synków?
mnie ostatnio bardzo poruszyła historia zaginionej Iwony Wieczorek wracała z imprezy z Sopotu i ślad po niej zaginał.... co sie dzieje na tym świecie

Hej! Następny ponury deszczowy dzień :dry: albo upały, że oddychać nie można, ale pada - co za pogoda :wściekła/y:
O wypadku Pati słyszałam już wczoraj :-( to koleżanka z mojego regionalnego forum bydgoskiego, dużo się nie udzielała na nim ostatnio, ale kiedyś tak, więc pamiętam ją doskonale. Madzia, dobrze doczytałaś, osierociła 2 synków, 10 latka i niespełnia 3-latka :-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry