reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

My dziś zaliczyliśmy dentystę i Emilka miała robiony ząbek i ma do zrobienia jeszcze jeden:sorry: wiec może za miesiąc pójdzie ze mną bo też się znowu wybieram :tak:
dostała dyplom i już wisi na ścianie ;-)

zmykamy na spacer bo pogoda piękna :tak:

reklama
Witam:-)

o kurcze Gosia juz dentysta zaliczony:sorry2: my jeszcze nawet na przeglądzie nie bylismy. Ale super, że Emilka dzielnie zniosła wizytę:tak::-) u nas by pewnie była masakra:-D

miłego dnia babencje!!!

Rosmerta ją ten ząb pobolewał mi mówiła że "boli ją jak gryzie mięsko " hehe ;) wiec szłam i przy okazji ją zabrałam wcześniej zaglądałam niby nic nie miała a teraz faktycznie popsuł się i coś juz zaczyna się dziać z następnym

teraz ciut się boi i mówi że już nigdy nie pójdzie ale może do kolejnej wizyty jej przejdzie :)

dzielna też była na pobraniu krwi sama usiadła pani jej pobrała i nawet na drugi dzień chciała iść jeszcze raz :)

Piękna pogoda dziś się zapowiada :) a mi się tak nic nie chce ostatnio D kiepsko śpi kolejne zęby wychodzą

no Gosia jestem w szoku Szymek też jeszcze u dentysty nie był a na pobraniu krwi był raz w maju i była mega akcja dwie pielęgniarki brudne on wył jak szalony.

pogoda cudna a my ją tylko przez okno oglądamy.

Hej babeczki!
Własnie wrócilismy z Zakopanego i nadrabiam zaległości.

Karolina super ,ze dobre wieści potwierdzone:-) Serdeczne gratki. Trzymam kciuki zeby młdości szybko odpuściły.

Gosia współczuje wam tych komplikacji zębowych:-(. I gratki dla Dominika dobrze ,ze w koncu sie przekonał:tak:
Rosmerta fajnie masz w tej pracy:-):tak: Ja nie znam ani jednej dziewczyny , która w ciązy miałaby ograniczony komputer-wszystkie pracowały normalnie.

Wolfia , gartuluje i podziwiam , ze masz chęć i siłę na naukę.Jestem pewna, ze świetnie zadasz tan egzamin-na pewno bede trzymac kciuki.

MAdzix witaj :)
i witam resztę dziewczyn ;) choć dziś pewnie tu pustki będą

Emilka pojechała z dziadkami na wieś będzie do jutra , R w pracy , D śpi ;)

muszę się pochwalić że D raczkuje :D ! dziś ruszył pierwsze metry ma za sobą :)

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, pogoda dopisała:tak: szkoda, ze sie juz skonczyło:-D

Gosia brawa dla Dominika!!:tak::-) juz widze, jaka mama szczęśliwa i dumna:-)

miłego dnia wszystkim!!!

Witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, pogoda dopisała aż miło:-) szkoda że sie skończyło: i weekend i pogoda:sorry2:

Gosia brawa dla Dominika!!!:-) juz widze, jaka mama szczęśliwa i dumna:tak::-)

miłego dnia babencje!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry