reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ojej GOSIU zdrowka dla calej rodziny w takim razie!!!

KAROLINA fajna taka wycieczka!!! ja bym tez jeszce gdzies chciala pojechac jak juz bede na wolnym ale jeszcze przed porodem...jakies morze mi sie marzy... a tymczasem siedze w pracy no ale to juz ostatnia godzinka na dzis...

reklama
Karola, śliczną masz córeczkę, poprostu cudo :tak::-) I faktycznie do Ciebie wydaje się być podobna.

U nas odpukać Oliwka zdrowa. Ja za to przedwczoraj złamałam sobie najmniejszy palec u lewej nogi :baffled: W dodatku za tydzień idziemy na Komunię mojej chrześniaczki, więc nie ma szansy na włożenie jakichklwiek eleganckich butów :dry: Jestem w stanie ubrać tylko jakieś wygodne i luźne obuwie - i jak tu się ubrać do takich butów, żeby pasowało do okazji hmm...

DZIĘKI DZIEWCZYNY

no mała zmienia się każdego dnia kształt oczu i wielkośc ma po mnie - tak jak Szymek- kolor ma po szymku bo raczej będzie miałą niebieskie bo robią coraz jaśniejsze piszę po Szymku bo tylko on ma niebieskie ja mam brązowe a mąż zielone.
zaczyna robić minki jak Szymuś jak był malutki a dziś ma ciężki dzień i mi popłakuje zasnąć nie może jakoś tak mocno więc może jak pójdziemy odebrać Szymcia z przedszkola to zaśnie po drodze.

my w weekend w gdańsku pogoda może średnia była ale spacer w parku oliwskim zaliczony i Szymek w końcu przeszedł z pomocą oczywiście taty po kamieniach przez rzekę ale się cieszył.

do warszawy też bym pojechała tam musi być super może w wakacje się uda na jakiś weekend.a teraz modlę się aby już to ciepło zostało bo dziś cudnie słonecznie cieplutko i planujemy zrobić grilla w sobotę na dzielnicy z okazji narodzin Kingi i że Szymek stał się starszym bratem.

KASIAD wpolczuje zlamania palca...

ja dzis w pracy ale na szczescie mam od jutra do czwartku wolne- ciesze sie bardzo bo taka ladna pogoda...

Hejo

Kasiu, ale Ci sie porobilo z tym palcem. Wspolczuje. I to akurat przed Komunia.

Susu, korzystaj z wolnego i pogody.

U nas tez dzis zapowiada sie ladny dzien.
Udanego dnia wszystkim :)

Dzięki karolinko
młoda ma zapalenie oskrzeli.no nic tylko siąsc i płakac.
Bez gorącki,świstów(które ja bym słyszała),nic nie wskazywało na zmiany na oskrzelach,bardziej podejrzewałam krtań,bo ma chrypke i dupa...Jestem załamana.
dobrze,że poszłam,bo przez weekend to by miała juz pewnie zpalenie płuc....
miłego weekendu.

reklama
o matko tak to z maluszkami jest nie powie i pokaże i choroba gotowa. no całę szczęście. te choroby zawsze zwalają z nóg. naszej kruszynce też cos sie robiło z buzi jakby taki bąbelek mięszy dziąsłami a wargą- może to z brudu wiadomo Szymek ją całuje głaszcze w poniedziałek będzie położna to pokażę najwyżej do lekarza skoczę. mam nadzieję że to nic poważnego.

to wygląda jakby było z wodą w środku hmmmm

no miłęgo weekendu choć pogoda nie ma nas rozpieszczać.

rozalka głowa do góry.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry