Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SZYMEK JUŻ SPOKO żurawina działa małej oczko ropieje troszkę i sól chyba o kant stołu obić- ja tam lubię szybkie efekty.w końcu pogoda się poprawia więc liczą że w sobotę zamiast końca świata będzie cudny wystep Szmusia na scenie i super grill z tej okazji.
no tak, ale mój Bartuś już 2 miesiące skończył i nawet nie wiem kiedy to zleciało, czas zasuwa jak szalony

no ale przy okazjji wyjścia z domu odwiedziłam tez sklepy i zakupiłam nowe jeansy, bo te stare to mi z tyłka juz spadały;-)
rozalka mi kazali suszona..kupuje na kg i herbatę , sok żurawinowy
Czasem wpadnę rano, zajrzę co tam tu na n-k czy fb i na tym się kończy mój wirtualny świat
Nie mam najzwyczajniej w świecie czasu. Czas to mi ucieka jak nigdy dotąd. Myślałam, że jak chłopaki podrosną, to będzie go więcej, a tu jest go coraz mniej, a tyle do zrobienia. Poza obowiązkami domowymi, to spędzamy aktywnie czas, o ile pogoda pozwala, bo ostatnio to zimno i wietrznie, ale jak tylko nie pada to wychodzę z dzieciakami na plac zabaw, bo czasami idzie już z nimi w domu oszaleć
A tam to oni mogliby siedzieć i siedzieć, i tak siedzę z nimi z 2h co najmniej, głównie jak wracamy z przedszkola
A potem do domu, kończę obiad, a potem to znowu muszę im zorganizować jakoś czas, bo się bójki i kłótnie zaczynają
Poza tym to rozpoczęliśmy z Oliverem naukę nocnika, ale ciężko mu to idzie. Za nic w świecie nie chce usiąść na nocnik albo ubikację, a jak już usiądzie, to nawet kropelki nie wyciśnie
Więc coś mi się wydaje, że jeszcze długa droga przed nami, ale z Vickiem też łatwo nie było, więc nie spodziewam się cudów i tym razem
Choć nie ukrywam, że miło by było jakby szybciej załapał;-)
No nic, tak to już jest

Całe szczęście pomyślnie przyszła;-) Widzę, że znowu choróbska się Kubusia i Hani trzymają:-( Dużo zdrówka dla nich!
Widzę, że młodzi mężczyźni już przygotowani do sobotniej imprezy, a Ty Justynko co tam za kreację będziesz miała?
Wyjazd z dwójką jest ok, tylko gratów dużo zawsze, przynajmniej tak mi się wydaje
A będzie dobrze napewno
Miłego spędzonego czasu i udanej zabawy!:-) Rosmerta a powiedz, kiedy Ty planujesz powrót do pracy, bo z tego co się orientuje to chyba byłaś zdecydowana przed porodem, tylko nie pamiętam kiedy;-)
Wizyty w ciąży, to masz takie jak ja miałam w IE i pocieszę Cię, że z Oliverem miałam tylko jedno USG i wszystko było w porządku, także skoro wszystko jest ok, to najprawdopodobniej nie ma potrzeby wykonywania większej ilości badań
Trzymaj się, bo już bliżej jak dalej;-)
I pomyśleć, że już prawie miesiąc ma
A jakie imię wybraliście dla córci? Może pisałaś, a ja przegapiłam, także przepraszam jak coś
Szkoda, że przez chorobę Filipka zabieg przesunie się w czasie
Dobrze, że już jesteście po i będziesz mogła zobaczyć w końcu swojego siostrzeńca:-) Gratulacje dla siostry i całej rodziny

Do tego centrum w Warszawie, to i ja bym chętnie z chłopakami kiedyś dotarła, będąc w PL:-)