reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia no mam nadzieje,ze mala zaskoczy.No jest lepiej niż było z jedzeniem,ale daleko do ideału,he,he.
Kupilismy własnie inhalator i mała prze sen inhalujemy,bo ma oskrzela "zaglutowane "strasznie.
Kuba na Furaginie,bo jakies bakterie w moczu jednak.
spadam spa,pa babeczki.

reklama
Witam :-)
No u mnie też niestety chroniczny brak czasu... Jak nie pracowałam, to na BB miałam sporo czasu, a teraz bardzo z tym ciężko.
Na szybko wkleiłam trochę zdjęć na :ninja2: a teraz zbieramy się na działkę do rodziców. Chciałabym obiecać, że będę częściej się udzielać, ale nie wiem jak to będzie, mogę jedynie obiecać, że się postaram :sorry2: Nawet nie poczytałam co u Was, bo Tomek mnie popędza, może się uda wieczorem jak wrócimy...

Z okazji Dnia Matki dziewczęta
Samych radosnych chwil z maluszkami,radochy z macierzyństwa i wiele dni w miłości,spokoju i zdrowiu!
No i duzo buziaczków,laurek i super niespodzianek od naszych czterolatków.

Hej:-)
Widzę, że już zupełnie wszystkie wywiało i tylko rozalka została na placu boju;-) Szkoda:sorry2:

rozalko cieszę się, że inhalacje pomogły:tak: Słyszałam dużo dobrych opinii na temat inhalacji:tak: Sama chętnie bym chłopakom stosowała, tylko nie mam sprzętu:sorry2: A Hania zacznie chętniej jeść jak tylko ograniczysz jej pierś, przynajmniej u mnie tak było z chłopakami:tak: Zainteresowali się czymś innym jak już poczuli głód:-p

Gosiu może mi się wydaje, że tak często, bo ja tak często na forum zaglądam:-p:zawstydzona/y: No i pewnie dlatego, że nas na szczęście omija to szerokim łukiem i Victor w przeciągu 4 lat miał tylko dwa razy jelitówkę:tak: Tak czy inaczej dużo zdrówka;-)

Kasiad i agusia miło Was widzieć, fajnie że chociaż na chwilkę wpadłyście:-) Wy to zapracowane kobiety jesteście;-)

A co u Mysi? Jak tam rosmerta po weselu u brata? Karola a Ty żyjesz? Karolinę też czasem można uświadczyć na BB;-) No dziewczyny, ja wiem że u Was piękna pogoda, a w IE ciągle pada i zimno, ale czasem byście zajrzały chociaż;-)

Na koniec pozostaje mi podpisać się pod słowami moderatorów BB:
Drogie mamy pamiętajcie o sobie i bądźcie dla siebie dobre
oraz cieszcie się z tak wspaniałych i mądrych dzieci jakie macie:tak:
happy_mothers_day_1.jpg

Ostatnia edycja:
Hej,a u nas pogoda tragiczna,zimno i jakos tak pochmurnie,eh....

wolfia fajnie,że zajrzałaś,tez satanawiam sie co u Karoli i małej Kini i jak tam rosmerta po imprezie.

Dzień dobry:-)

U nas na razie ładne słoneczko, ale już widzę chmury w oddali, więc wcale się nie zdziwię, że będzie tak jak ostatnio, czyli i tak się w końcu rozpada i tyle będzie z tej pięknej pogody:sorry: Cały maj zimny, wietrzny i deszczowy:confused2: Oby czerwiec był lepszy, bo się załamię:baffled:

Apropo pogody, to listonosz właśnie wrzucił mi pocztówkę od koleżanki, a na niej piękna plaża St. Thomas, U.S. Virgin Islands... żeby choć trochę tego słońca było u nas tego lata:rofl2: Jejku jak jej fajnie było na tej podróży poślubnej:rolleyes2:

No nic, trzeba się brać za sprzątanie, bo pełno kurzy i pokruszonych chrupków na dywanie:sorry: A później muszę jechać na zakupy. Dobrze, że Oktawiusz dzisiaj wcześniej wróci, bo ma tylko egzamin:tak:

Miłego dnia rozalko;-) i reszczie... jak ktoś z tej reszty zajrzy:-p

udało się do was wpaśc mam takie wyrzuty sumienia bo naprawdę lubię tu zaglądać.no u nas dajemy radę zupełnie jak Bob budowniczy mała rośnie choć jeszcze od porodu nie była ważona ani mierzona ale za 2 tyg. szczepienie więc wyjdzie szydło z worka.kolki hmmm trudno wyczuć bo codziennie nie płącze ale są i ciężki dni. śpiochem niestety nie jest wczoraj z okazji dnia mamy pobiłą wszelkie rekordy nie spała od 13 do 21:20 no szok i do tego uwielbia ręce i być noszona przerzucona przez ramię no i zakochała się w czarno białym kolorze- serio to działa. potrafi z 30 minut patrzeć się na swoja krowę i się do niej śmiać gadać.

więc na dzień dziecka wiadomo dostanie coś w jej stylu.zresztą poszukuję takich zabawe ale jest ich bardzo mało.
SZymek jak to Szymek rośnie zaskakuje mnie codziennie i jest kochany i mega wyrozumiały.Dzień rodziny zaskoczył nie tylko mnie był cudownym aktorem poprowadził swoją grupę i babcie dziadki płakali- ja też nie ma co tu ściemniać piosenka o mamie że mam zabrać go za rękę i pójśc w świat położyła mnie totalnie.

no to tyle chwalenia bo zachwalę i będzie klops.
broi bez zmian jak to łobuziaki chłopaki ale w końcu to 4 latek to kiedy ma to robić.mądrzy się licytuje negocjuje co nawet pani w przedszkolu widzi ale ona się nie daje gorzej ze mną już taka mama jestem co zrobić -każdy ma defekt.

to tyle co u mnie tak ogólnie i postaram się zaglądać częściej jak tylko dwa moje skarby mi na to pozwolą

reklama
wolfia dzięki.Jest sprzątani przy dwójeczce co?moja juz tez zaczyna broic,wyciagac z szuflad,szafek,roznosic chrupki inne jedzonko,no szok.
Karola no super.ale mala widze mało ci spi,to masz ręce pełne roboty,a Szymek dzielny chłopczyk i wzorowy brat widze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry